Zbog ove SVETE ZEMLJE Srbi i Crnogorci kreću u rat do ISTREBLJENJA protiv Albanaca! (MAPA)

Pravi rat vode Podgorica i Priština po pitanju teritorijalnog razgraničenja, a najspornije je 12 hiljada hektara zemlje u okolini Peći, Istoka i Dečana

  • 58

Teritorija od 12.000 hektara, sveta srpska zemlja, na granici između Kosova i Metohije (Srbija) i Crne Gore razlog je zbog kojeg se sve češće zvecka oružjem na Balkanu i zbog kojeg su Crnogorci spremni da ozbiljno zarate!

Pravi rat vode Podgorica i Priština po pitanju teritorijalnog razgraničenja, a najspornije je 12 hiljada hektara zemlje u okolini Peći, Istoka i Dečana, za koje Crnogorci tvrde da su oni “vekovno njihovi”.

ZBOG OVOGA CRNOGORCI KREĆU U RAT DO ISTREBLJENJA PROTIV ALBANACA! Haradinaj i Tači otimaju SVETU ZEMLJU!

Crnogorci su zgroženi kako kažu otimanjem svoje teritorije i spremni su da daju život za ovo parče zemlje.

Printskrin: Google Maps Printskrin: Google Maps

Skupština Kosova usvojila je rezoluciju kojom se traži da granica sa Crnom Gorom bude ona koja je određena Ustavom iz 1974. godine.

CRNOGORCI KREĆU U RAT DO ISTREBLJENJA PROTIV ALBANACA! Žele da oslobode SVETU ZEMLJU - Peć i Dečane!

Predlog rezolucije koju je predložila poslanica Alijanse za budućnost Kosova Donika Kadaj Bujupi, podržala su 72 poslanika, dok je protiv bilo devet parlamentaraca iz srpskih partija.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Kosovski poslanici tražili su da se na osnovu Ustava iz 1974. godine odredi i granica sa Srbijom.

Tokom skupštinske rasprave ministar vanjskih poslova Hašim Tači kazao je da integritet Kosova ne sme biti ugrožen navodeći da poslanici mogu da traže granicu i do Bara, ako misle da im može biti. On je podsetio poslanike da je Crna Gora pomagala građane Kosova tokom bombardovanja 1999. i priznala Kosovo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. jun 2015 | 21:47

    Sto bi Srbi ratovali? Izdali su nas. Komunisti stvorise od njih lazni narod. Ne zele da budu Srbi. Stide se svog porekla i jezika. Izdali sebe,izdali nas priznali Kosovo. Sta me briga za njih i njihovu svetu zemlju. Odcepili se nek ih hrvati obrane.

  • The Spatula

    30. jun 2015 | 23:20

    Ne znam samo, ko ce iole normalan iz Srbije obuci uniformu? Ne vodite racuna prvo o narodi, ne vodite racuna o veteranima, ne vodite racuna o invalidima rata, ne vodite racuna o porodicama poginulih! Od heroja ste napravili drzavne neprijatelje, koljace, ubice, poslali ih u Hag. Naravno, jedno odlicno radite, vodite racuna o svojim foteljama, porodicama i partijskim prijateljima. Kad se to bude promenilo, narod ce opet voleti svoju zemlju i zivot dati za nju!

  • SRBIJA

    30. jun 2015 | 21:55

    Haha neka se dogovore siptari i crnogorci oko ovoga, Srbija da se drzi po strani, ni jedni ni drugi nam nisu prijatelji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA