ENGLEZI, NEĆETE ZGAZITI SRBIJU, POBEDIĆEMO VAS! Evo šta je Vučić poručio Velikoj Britaniji zbog Srebrenice!

- Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo - rekao je premijer Srbije

  • 13

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je je da Srbija neće dozvoliti nikome da je gazi i poručio svima koji to pokušavaju da im to neće biti dozvoljeno.

- To vam nećemo dozvoliti ma kako da se zovete i ma kako da ste jaki - rekao je Vučić.

VUČIĆ ODBRUSIO PUTINU: Rusi stavite VETO na rezoluciju o Srebrenici ili Srbija dalje ide sama!

Iako Vučić nije precizirao o kome je govorio, na kraju se ironično zahvalio "Englezima i svima ostalima na velikom prijateljstvu".

- Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo - rekao je Vučić na otvaranju mosta u Blaznavi.

FOTO TANJUG / OKSANA TOSKIC FOTO TANJUG / OKSANA TOSKIC

USVAJANJE REZOLUCIJE FATALNO PO SRPSKU: Porodice poginulih Bošnjaka tražile bi ratnu odštetu!

Kako je rekao, u poslednje vreme neki su rešili da različitim rezolucijama ponovo stavljaju beleg onih koji treba da se stide prošlosti.

- Mi Srbi svoju veličinu pokazujemo i time što smo u stanju da se poklonimo i tudjim žrtvama onako kako i pred svojim, pred stotinama hiljada pogunulih u svim otadzbinskim ratovima. Ali nemojte da nas terate da se osećamo poniženo zato što smo Srbi i zato što smo se junački borili za svoju slobodu - rekao je Vučić.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

VREME JE DA SRBI, SILOVATELJI DEČAKA NAUČE LEKCIJU: Ovaj ŠAMAR Velike Britanije Srbija neće NIKADA ZABORAVITI!

Srpski premijer je naveo da će se Srbija štiti svojim znanjem i pameću, marljivošću.

- A oni koji misle da je dovoljno da zaprete i kažu da smo mi Srbi valjda jedini krivi za ono što se zbivalo na prostoru bivše Jugoslavije i da zaboravimo i Jasenovac i Jadovno i sva srpska stratišta, u suštini samo govore i pokazuju ko je izazivao mnoge stvari na tom prostoru - rekao je Vučić.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

BRITANIJA UDARILA NOVI ŠAMAR SRBIMA I PUTINU! Traže da deca u školi uče da su SRBI SILOVALI DEČAKE i KLALI MUSLIMANE!

On je podvukao da moramo da radimo još više, da radimo i trudimo se još više da napravimo uspešniju, ekonomski bogatiju Srbiju da bi imali još veću političku snagu da bi mogli da im se suprotstavimo i kažemo da će 99,99 odsto časnih i poštenih Srba nositi sa ponosom crveno-plavo-beli barjak svuda.

- A vama Englezi i svima ostalima hvala na velikom prijateljstvu koje ste nam pokazali, hvala vam mnogo na tome, a mi Srbi čuvaćemo sebe i svoj obraz jer samo sami sebi možemo obraz da ukaljamo - poručio je Vučić.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ako rezolucija ne bude izglasana to bi bila dobra vest za Srbiju i region. Ako bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara šta očkeuje od predstojeće sednice SB UN.

Premijer je dodao da je Srbija mala zemlja, da nema prava da očekuje nešto od velikih sila, već samo od sebe, svoje vlade i naroda.

- Predstavljaćemo se kao Srbi, nećemo ni od koga kriti kome pripadamo jer nismo krivi. Pogotovo nije krivo 99,99 odsto Srba kojima bi neko lepio etiketu kolektivne krivice - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sir Oliver

    6. jul 2015 | 14:15

    Krivo možda sjedim ali pravo govorim.Bog te poživio dugo godina.

  • Miki

    6. jul 2015 | 17:57

    Vucicu bog te blagoslovijo,sto se zalazes i za nas Srbe iz Republike Srpske,vrjeme radi svoje raspasce ce BiH idemo mi u Srbiju,to mi je zelja! BRACO MOJA NEKA STE ZIVI I ZDRAVI,BOG VAM POMOGAO U SVEMU!Ali zapamtite,za ove koji nas pljuju,BOG SVE VIDI I SVE ZNA,I SAMIM TIM VRACA,NARAVNO,ENKOME DOBRO,NEKOME LOSE,mis Srbi smo navikli na lose,doslo je vrijeme da vidimo sta je to dobro?

  • Stanojle

    6. jul 2015 | 14:11

    Ovom rezolucijom Velika Britanija objavljuje rat Srbiji i svim Srbima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA