VUČIĆ PORUČIO ANGELI MERKEL: Pravi ste prijatelj Srbije, uvek ste nam pomagali! (FOTO)

- Želim da zahvalim gospođi Merkel što je nu neku ruku bila stub stabilnosti za sve nas i što je kad smo imali probleme nalazila način da pomogne - rekao je premijer Srbije

  • 13

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, pozdravljajući nemačku kancelarku Angelu Merkel, koja je veceras stigla u Beograd, rekao je da je ona uvek jedan od najznačajnijih gostijhu, te da posebno zeli da jkoj zahvali što je veoima doprinela politici mira i dobrih odnosa na Balkanu.

MERKELOVA SE POKLONILA SRPSKOJ ZASTAVI: Uz BOŽE PRAVDE zvanično počela posetu Srbiji! (FOTO)

Zahvalivši Merkelovoj što je u Beogradu, između ostalog i kao ženi koja je "ključni igrač u stabilizaciji prilika na Balkanu", Vučić je podsetio da su odnosi dve zemlje, i politicki i ekonomski, sve bolji, a da se mi na Nemačku oslanjamo pre svega tako što od nje očekuje pomoć u reformama, u znanju...

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

SRBI U STRAHU - MERKELOVA DOŠLA U ROZE SAKOU: Evo šta to znači i treba li to Srbiju da UPLAŠI! (FOTO)

- Mi od Nemacke ne tražimo milostinju nego mopoć u znanju i da budemo marljivi kao oni, a da u ekonomji budemo još uspešniji - rekao je Vučić i dodao da samo u njegovom kabinetu ima dvoje savetnika koji su iz Nemačke.

Dolazak Merkelove je velika čast, veliki i važan dan za Srbiju, dodao je a zatim primetio da je za njega lično jedan od najvažnijih dana u dosadašnjoj političkoj karijeri.

- Želim da zahvalim gospođi Merkel što je nu neku ruku bila stub stabilnosti za sve nas i što je kad smo imali probleme nalazila način da pomogne.. I nije me sramota da to kažem, pa i danas Nemačka vodi brigu o Srbiji i mi smo na tome zahvalni - rekao je Vučić.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    8. jul 2015 | 20:41

    Pravi prijatelji su nas danas stavili veto na zigosanje celokupne nacije kao genocidne! Zapamti to!

  • Patrijarh

    8. jul 2015 | 20:42

    Prijatelji ??? Prijatelji ste nam bili i u prvom svetskom ratu,hvala, a u drugom pogotovo i zato mnogo hvala. 1999 ste nam isto lepo pomagali, pitam ja vas lad ce nam ponovo biti prijatelji ? Hvala

  • Triler

    8. jul 2015 | 20:30

    Oni nama prijatelji, hahahahahaha. Dobar vic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA