VUČIĆ: Moja je obaveza da odem i poklonim se nevinim žrtvama u Srebrenici

Vučić je rekao da je njegova obaveza da ode u Srebrenicu i da se pokloni nevinim žrtvama, kao i da će Srbija nastaviti politiku u kojoj će se fokusirati na budućnost, stabilnost u regionu i ekonomske reforme

  • 13

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Filipom Hamondom, prvi put posle neusvajanja britanske rezolucije o Srebrenici u SB UN.

Hamond je istakao da veoma ceni to što će Srbiju na komemoraciji u Potočarima predstavljati premijer Vučić i da želi da politika dobrosusedstva u regionu bude osnov delovanja u narednom periodu.

STROGO POVERLJIVO: BIA provalila PAKLENI PLAN EKSTREMISTA. Evo kako spremaju napad na Vučića u Srebrenici!

Vučić je rekao da je njegova obaveza da ode u Srebrenicu i da se pokloni nevinim žrtvama, kao i da će Srbija nastaviti politiku u kojoj će se fokusirati na budućnost, stabilnost u regionu i ekonomske reforme.

Dvojica zvaničnika su, kako javlja televizija Pink, u prijateljskom razgovoru razmatrali političku situaciju u regionu, posebno posle neusvajanja rezolucije o Srebrenici u SB UN.

Foto> Foter/Flickr/The CBI Foto> Foter/Flickr/The CBI

Vučić i Hamond su naglasili potrebu unapređenja saradnje Srbije i Velike Britanije na političkom i ekonomskom planu i u svim drugim oblastima društvenog života.

Premijer je na kraju razgovora pozvao šefa britanske diplomatije da poseti Srbiju kad god mu obaveze budu dozvolile.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    10. jul 2015 | 22:20

    Sve u redu idi ako mislis da moras da ides.Mene samo jedno interesuje,hocel to u buducnosti morati svaki premijer,predsednik i ko zna vec ko ici da se poklone,i dokle bre?

  • Dejo

    10. jul 2015 | 22:14

    Zapitaj se da li se iko poklanja nasim zrtvama

  • dejan

    10. jul 2015 | 22:23

    Bez obzira sta se sve tamo desavalo Srebrenica nije smela da nam se desi ako nista drugo onda zbog hiljade nasih koju su kroz vekove dali zivote za pravdu,postenje i slobodu.Gde nestade nase vitestvo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA