ŽRTVE U SREBRENICI NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJENE: Evo šta je Vučić napisao u KNJIGU ŽALOSTI!

- Nadam se da se ovako užasan zločin više nikada neće dogoditi. Uveren u drugačiju i bolju budućnost u odnosima srpskog i bošnjačkog naroda izražavam najdublje poštovanje prema svim žrtvama, njihovim porodicama - napisao je premijer Srbije

  • 8

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas, upisujući se u Knjigu žalosti, najdublje poštovanje prema žrtvama zločina u Srebrenici i poručio da se on nikada ne sme zaboraviti, kao i da je vreme da počne da se gradi drugačija budućnost srpskog i bošnjackog naroda.

VUČIĆ SE POKLONIO ŽRTVAMA: Pogledajte kako je premijer Srbije dočekan u Srebrenici! (VIDEO)

"Nadam se da se ovako užasan zločin više nikada neće dogoditi. Uveren u drugačiju i bolju budućnost u odnosima srpskog i bošnjačkog naroda izražavam najdublje poštovanje prema svim žrtvama, njihovim porodicama", napisao je premijer u Knjizi žalosti u Memorijalnom centru Potočari.

"Ovde u Srebrenici je obaveza svakog od nas da pognemo glavu i ne zaboravimo, i počnemo da stvaramo drugačiju budućnost", poručio je srpski premijer u Knjigu žalosti u koju se upisao povodom 20. godišnjice zločina u Srebrenici.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DH

    11. jul 2015 | 12:28

    Zato su srpske zrtve sve zaboravljene i nama se niko nije izvinio...niti ce!!!

  • Пиши Ћирилицом

    11. jul 2015 | 12:59

    поштујем и подржавам одлазак Вучића у Сребреницу али сматрам да треба и Српске жртве памтити и обележити. СРБИ нису геноцидан народ они су кроз векове борили за правду и слободу.

  • VojvodinaOnline

    11. jul 2015 | 14:16

    Ma da....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA