ZA NAPAD NISU KRIVI GRAĐANI SREBRENICE: Tvrdi bivši ministar bezbednosti BiH!

Sadik Ahmetović je, ocenivši da je taj napad "bio nepotreban" naglasio da se moraju negovati dobrosusedski odnosi i sa Srbijom i sa Hrvatskom

  • 7

Član Organizacionog odbora za obeležavanje zločina u Srebrenici i bivši ministar bezbednosti BiH Sadik Ahmetović tvrdi da u napadu na srpskog premijera Aleksandra Vučića nije učestvovao niko od građana Srebrenice, već da se radi o ''osobama koje nisu sa ovog područja".

VUČIĆ POSLE NAPADA U SREBRENICI: Moja ruka prema bošnjačkom narodu ostaje ispružena! (FOTO)

Ahmetović je, ocenivši da je taj napad "bio nepotreban" naglasio da se moraju negovati dobrosusedski odnosi i sa Srbijom i sa Hrvatskom.

- Kada bismo pitali one koji su pokopani ovde, rekli bi da žele mir svojoj deci. Zbog njih moramo graditi mir. Njihova želja sigurno ne bi bila da im deca dožive ono što su oni - rekao je Ahmetović, prenela je Anadolija.

HAOS U SREBRENICI: Napadnut Aleksandar Vučić! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Evo kako su BOŠNJACI napali Vučića u Srebrenici! (VIDEO)

SKANDAL! Bošnjaci vikali ALAHU AKBAR i pogodili Vučića KAMENOM u LICE! (VIDEO)

Vučić i srpska delegacija napadnuti su danas u Potočarima nakon zvaničnog dela komemoracije, iz mase kamenicama, cipelama i flašama s vodom, prilikom čega je premijer pogođen kamenom u glavu, a naočare su mu slomljene.

Pojedinci iz mase, koji su vikali "Alahu egber" (Bog je veliki) i "Umri četniče" nasrtali su na obezbeđenje u pokušaju da dođu do Vučića.

Policija je intervenisala, delegacija je evakuisana i sprovedena do automobila, nakon čega su napustili Potočare, a ubrzo nakon toga uhapšen je jedan od napadača na srpsku delegaciju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GanDra

    11. jul 2015 | 19:39

    Pa ni za Srebrenicu nisu krivi svi srbi ali tako kazu!

  • Pera Kojot #1

    11. jul 2015 | 18:55

    Na Balkanu nikad nece biti bolje, sve dok zapad ne povuce svoje prljave papke sa tog podrucja! Narod je izmanipulisan maximalno, pogotovo bosnjaci jer su sad u centru paznje! Nece im to biti dobro!

  • CICI-ban

    11. jul 2015 | 18:08

    Ako znas ko nije kriv , verovatno znas ko je kriv zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA