UŠLI SMO U NAJTAJNIJE MESTO SRBIJE - PUTIN GA JE OSLIKAO, SAD JE PONOS SVIH SRBA! Evo šta nam se dogodilo (FOTO)

Kripta je urađena u obliku pravoslavnog krsta, mermerne ploče postavljene su na pod, a tek po koja zlatna šara ih je ukrasila i učinila sjajnim. Na lukovima se mogu videti četiri slova S, kao simbol srpstva

  • 53

Kripta Hrama Svetog Save po prvi put otvorena je za javnost i tako su Srbi mogli da vide šta se nalazi ispod najveće srpske crkve, koja se nalazi na mestu gde su spaljene mošti prvog srpskog prosvetitelja na Vračaru. Telegraf.rs vas vodi u razgledanje najtajnovitijeg mesta u Beogradu koje je dugo godina skrivano od svih!

ZVALI SU GA ZVER, A DANAS JE UŠAO U HRAM SVETOG SAVE: Otkud ova PUTINOVA borbena mašina u SRPSKOJ SVETINJI? (FOTO)

Najveća srpska crkva sigurno je Hram Svetog Save koji je i sada, kada još uvek nije završen ponos svih Srba. U njemu oplakujemo naše pobede, molimo se za naše žive i mrtve i slavimo pobede!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

OVO NISTE ZNALI O HRAMU SVETOG SAVE: Čovek se popeo na kupolu i pucao sebi u glavu!

Telegraf.rs imao je tu čast, da među prvima uđe u kriptu srpske svetinje, koja još nije završena, ali se radovi privode kraju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

DIZANJE KUPOLE OD 4.000 TONA: Ovaj ekskluzivni snimak će vam otkriti zašto je HRAM SVETOG SAVE - SVETSKO ČUDO! (VIDEO)

Kripta je urađena u obliku pravoslavnog krsta, mermerne ploče postavljene su na pod, a tek po koja zlatna šara ih je ukrasila i učinila sjajnim.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na lukovima se mogu videti četiri slova S, kao simbol srpstva, dok na plafonu su oslikane ikone u zlatu, što je delo ikonopisaca iz Rusije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kao što znamo da do te saradnje dođe lično je zaslužan predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tu su i lusteri, koji se sijaju što od svetla, što od zlatne boje, a na kom preovladava pravoslavni krst. Jednostavno sve ostavlja bez daha, kao i sam Hram Svetog Save.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sve u svemu kada prođete ovim mestom, definitivno je - naježićete se!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    18. jul 2015 | 21:04

    HVALA CARU PUTINU -SAM TE JE GOSPOD BOG POSLAO NA ZEMLJU DA NAS CUVAS OD NACISTICKIH SVINJA !!! ZAHVALJUJUCI VAMA PRAVOSLAVLE OPSTAJE I NEKA VAS GOSPOD BOG CUVA OD SATANISTA !!! NEDAJTE MAJKU RUSIJU I SLOBODAN SVET KOJI NE ZELI VLAST PENTAGONA -POSLE KUKASTOG KRSTA PREOSTALOG ZLA COVECANSTVA!!!!!!!!

  • metuzalem

    18. jul 2015 | 20:28

    Kakva vam je ono karta Srbije??? Kosovo je Srbija!!!

  • Република Српска

    18. jul 2015 | 20:51

    Xвала председнику Путину на свему јер немамо другог начина да му се одужимо као ни Цару Николају Романову зато можемо само да кажемо најискреније из срца xвала.А председник Путин је послат од Самог Бога и xвала Господу што нам је послао заштитника јер што је Бог на небу то је Руски цар (председник) на земљи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA