EVO GDE LETUJU SRPSKI POSLANICI: Šokiraće vas kada vidite koje destinacije su odabrali i DA LI KORISTE VAUČERE!

Očigledno da ove godine srpska odmarališta, ali i ona u inostranstvu, neće imati neke velike koristi od poslanika Srbije, i njihovih zavidnih plata. Naime, zbog prevelikih poslovnih obaveza, većina njih će sebi priuštiti vikend odmore, a evo i gde

  • 13

Nikada se nije više radilo u Skupštini Srbije, te se poslanici hvataju za glavu, jer odmora nema, a i ako ga bude, biće veoma kratak. Zbog toga, nisu naši predstavnici u parlamentu uplaćivali letnje aranžmane ne nekoj od top destinacija, a nije razlog samo taj što ne znaju koliko će imati slobodnih dana, već i to što su rešili da popune malo republički budžet i ostave deo plate u Srbiji. Pod uslovom, da odu na odmor.

Poslanica SNS, Adriana Anastasov, nema vremena za odmor u pravom smislu te reči, jer kako kaže za Telegraf.rs, ima dosta posla i jednostavno ovog leta more je videti neće.

- Ove godine imam puno posla, i ne bih znala da li ću imati vremena za neki duži odmor, ali svakako vikendom, kada vreme to dozvoljava, provešću u nekom našem odmaralištu. U Srbiji ima veoma lepih mesta za opuštanje, poput Niške Banje, Soko Banje, Srebrnog jezera - kaže naša sagovornica.

ZANIMLJIVOSTI IZ SRPSKOG PARLAMENTA: Evo ko se najviše PLJUVAO, a ko je PRIČAO ZA SVE PARE!

Poslanica naprednjaka kaže da već tri godine nije letovala negde u inostranstvu, poštuje premijerovu preporuku da se odmara u Srbiji, ali kada joj vreme to dozvoljava otišla bi i do neke destinacije u inostranstvu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Većina poslanika ne razmišlja o nekom luksuznom letovanju, među njima je i poslanica SNS, Ljiljana Malušić, koja za naš portal kaže da još uvek nisu završene skupštinske sednice, da će raditi u zavisnosti od tempa Vlade.

- Ovo leto osim toga što je vruće, biće veoma radno za mene. Za odmor neću imati vremena, a mogu vam reći da 90 odsto mojih kolega nije uplatilo nikakve artanžamne, jer stvarno ne znamo da li i kada ćemo biti slobodni - objašnjava Malušićeva.

Ona kaže da su u toku reforme, i da mesta nekom galantnom odmoru nema, ali da kada bi imala priliku, letovala bi kod nas.

Foto: Tanjug/Marko Đoković, Promo, Wikimedia MihailoR/Snezana Trifunovic Foto: Tanjug/Marko Đoković, Promo, Wikimedia MihailoR/Snezana Trifunovic

- Da rizikujem da odem u inostranstvo, na primer, Tunis, neka hvala nakon onih terorističkih napada. Ja bih lično putovala po Srbiji, nisam videla neka mesta poput Zlatara. Pritom mi stvarno imamo fenomenalna odmarališta, tu je i Srebrno jezero, Tara... Nisam bila na Paliću jako dugo, i to je odlično odmaralište. Kada budem imala vremena napraviću jednu turu kroz Srbiju, jer ima šta da se vidi, i može lepo da se odmori - kaže poslanica naprednjaka.

SRPSKI POLITIČARI U ULOZI NADE MACURE: Evo šta vam savetuju KAKO DA PREŽIVITE PAKAO u Srbiji!

Njen stranački kolega Ljubiša Stojmirović, u šali kaže da bi išao na letovanje gde želi njegova devojka, a u stvarnosti, ovog leta Stojmirovića more videti neće.

- Idem malo na jug Srbije, da obiđem porodicu, do Vlasotinca i Crne trave. Inače, leti volim da odem na neku planinu, a jesen je za more, kod nas se sve radi nekako obrnuto - kaže naš sagovornik.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Poslanica SPS-a, Stefana Miladinović, takođe još uvek ne zna kada će na odmor, ali koristi slobodne vikende da upozna Srbiju na najbolji mogući način.

- Podržavam preporuku premijera Vučića, jer zaista ima fantastičnih mesta za odmor u Srbiji. Posebno su zanimljiva ona koja su manje popularna. Ja svake godine, još od najranijeg detinjstva deo leta provodim u Srbiji, a nekoliko dana na moru - kaže poslanica i dodaje da ove godine planira da obiđe zapadnu Srbiju, Republiku Srpsku, a nakon toga  provešće nekoliko dana na crnogorskom primorju.

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    24. jul 2015 | 19:50

    Ni ja ne bih isao na more 3-4 godine da mi se ukaze prilika da u tom periodu obezbedim sebe, decu i njihove potomke.A pustio bih ove sto jos nekako krpe kraj sa krajem neka za to vreme "letuju" u Grckoj i CG...

  • ChuckBass

    24. jul 2015 | 19:57

    Kako da ne..

  • WWW

    24. jul 2015 | 21:13

    NE LETUJU U INOSTRANSTVU...TAMO IDU SLUZBENO NA PAR DANA...PA KAD SU VEC TAMO MALO SE BUCNU CISTO DA SE RASHLADE...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA