PUTIN NAREDIO ODBRANU SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE: Evo kako je Rusija zbog SRBA udarila šamar ZAPADU!

- Postoji pristrasnost u odnosu na jedan narod - bosanske Srbe na državnom nivou - kaže portparol ruskog ministarstva spoljnih poslova Bikantov

Ruska podrška referendumu u Republici Srpskoj logična je jer je Rusija od početka imala uvid u ono što se dešava s nametnutim odlukama visokih predstavnika u BiH i nikada nije podržavala pravno nasilje, rekao je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

PUTIN BRANI SRBE OD AMERIKE I ZAPADA: Evo kako je Srbija uz pomoć BRATSKE RUSIJE postala NAJJAČA SVETSKA SILA!

Dodik je naglasio da je Rusija jedina ostala dosledna u primeni i poštovanju Dejtonskog sporazuma, čijem je potpisivanju i svedočila.

DODIK PISAO PUTINU: Vi ste glas razuma i saosećajnosti!

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović, Tanjug/AP Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović, Tanjug/AP

On je izrazio zahvalnost Moskvi na podršci i podsetio da je referendum neminovnost, ako ne budu ispunjeni zahtevi Republike Srpske.

PUTIN NAREDIO: SRBIJA MORA BITI ODBRANJENA! Evo kako je predsednik Rusije zbog Srba udario šamar ZAPADU!

- Postoji pristrasnost u odnosu na jedan narod - bosanske Srbe na državnom nivou - kaže portparol ruskog ministarstva spoljnih poslova Bikantov.

Podsetimo, Rusija je na inicijativu Vladimira Putina, a zbog Srbije i Republike Srpske uložila veto na rezoluciju o Srebrenici u UN koju je predložila Velika Britanija, što je još jedan vid pomoći Srbima iz Moskve!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анти Антифа

    27. jul 2015 | 08:43

    Путин и Русија не раде ништа због Србије јер је овде на власти већ петнаест година вазални НАТО режим.Русија све ради,па и вето у УН,једино због РС која је од три србске државе једина слободна и независна а њено државно руководство у потпуности добронамерно према Русији.РС је једини стожер србства.Србија је затрована југословенством,другосрбијанством и београђанштином

  • Dzordz

    27. jul 2015 | 08:48

    Zivela majka rusija i veliki Putin!

  • SLAVKO

    27. jul 2015 | 20:06

    PUTIN JE PRVI COVJEK ZEMALJSKE KUGLE I NAJ BOLJI VODJA KOGA JE RUSIJA IKAD IMALA NIKOGA NE DIRA A I NE BOJI SE NIKOGA AMERICKI SMRADOVI I NATO ALIJANSA U NJIX CIJELI SVIJET SU NAPADALI I TURALI SVOJ NOS U TUDJE DUPE AKO PRINJUSE RUSIJU DOBICE PO TOM ISTOM NOSU ali vrlo dobro znaju za to pa i ne njuskaju puno trn u oku svima je putin zato samo sto brani srpski narod nizasta drugo XVALA TI VLADIMIRE ZIV I ZDRAV BIO XILJADU GODINA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA