POGODI KO SAM: Nekada sladak školarac, danas je čovek koga Srbi OBOŽAVAJU, a u vezi je sa devojkom za kojom SVI LUDE! (FOTO)

Najomiljeniji srpski princ u emotivnoj vezi je sa ćerkom proslavljenog srpskog režisera Emira Kusturice, a u ovom izdanju ga do sada niste nikada videli

  • 0

Ljubav između princa Aleksandra III Karađorđevića i Dunje Kusturice najaktuelnija je tema u Srbiji, a Srbi ih već upoređuju sa omiljenim parom Britanaca Kejt i Vilijamom. Telegraf.rs vam pokazuje do sada neviđene fotografije sina prestolonaslednika Aleksandra II.

SRBIJA NA NOGAMA! Srpski princ u vezi sa ćerkom čoveka koga Srbi obožavaju. Oduševićete se kada vidite o kome je reč! (FOTO)

Došli smo u posed fotografija princa Aleksandra III iz detinjstva koje do sada Srbi nisu imali prilike da vide.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

ONI SU SRPSKI KEJT I VILIJAM: Srbi IZLUDELI zbog ljubavi SRPSKOG PRINCA i Dunje Kusturice! (FOTO)

Princ je u fokus srpske javnosti dospeo nakon pojavljivanja na 70-tom rođendanu prestolonaslednika Srbije Aleksandra II Karađorđevića zajedno sa svojom izabranicom ćerkom srpskog režisera Emira Kusturice Dunjom!

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Aleksandar III se tom prilikom iznenada dohvatio mikrofona i zaista emotivno i kratko čestitao ocu rođendan, zahvalio mu na svoj ljubavi kojom ga je obasipao svih ovih godina i dodao da je on “najbolji otac na svetu”.

Čini se da je među svom trojicom sinova prestolonaslednika, upravo princ Aleksandar najneposredniji i najomiljeniji u Srbiji.

Foto: Privatna Arhiva Foto: Privatna Arhiva

On već više od godinu dana zaista živi ovde i veoma dobro razume i govori srpski jezik.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA