EMINA JAHOVIĆ PODRŽALA SRPSKOG POLITIČARA? Iznenadiće vas kome je ova seksi pevačica "DALA GLAS"

Poznata pevačica Emina Jahović, navodno je simpatizer stranke Rasima Ljajića koji kaže da bi mu imponovalo da ga takva umetnica podrži

  • 27

Lokalpatriota Emina Jahović, iako ne želi da se politički deklariše, zbog dugogodišnjeg prijateljstva, navodno, je više puta finansijski pomogla SDPS, na čijem je čelu srpski ministar Rasim Ljajić!

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljaić je blizak sa porodicom popularne pevačice, a Emina je navodno spremna da ga podrži u njegovom radu.

- Emina nikada nije zaboravila Novi Pazar. Ona često priča gde je rođena i o detinjstvu koje je provela u Novom Pazaru. Poznato je da su iz Novog Pazara Rasim Ljajić ali i Sulejman Ugljanin, ali ona je uvek bila bliža SDPS-u. Rasim je blizak sa njom i sa njenim bratom - kaže anonimni izvor za "Kurir".

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Ljajić nije želeo da komentariše da li poznata pevačica pomaže rad njegove stranke, ali je poručio da poznaje Eminu kao i njenog brata Mirsada.

- Znate Pazarci su veoma ponosni na njih. Mi smo prijatelji i naravno da mi imponuje ako bi me podržala - naglasio je Ljajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza

    12. avgust 2015 | 08:59

    Ona finansira???Dok se nije udala nije za kafu imala,izdrzavali je brat i Bisera

  • Kako

    12. avgust 2015 | 11:25

    Au kakvo iznenadjenjeee.Sad sam šokiran.Logično mi bilo nekako da simpatizuje Šešelja.Ovako kad je Ljajić u pitanju,baš sam se iznenadio.

  • toma

    12. avgust 2015 | 09:39

    Rasim Ljajic se nikad nije deklarisao kao srbomrzac kao to sto cini devedeset odsto njegovih zemljaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA