UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA PRETNJE VUČIĆU: Preko društvenih mreža, pretili premijeru!

U dve odvojene akcije uhapšeni su M.M. (1963) i D.K. (1971) zbog postojanja osnova sumnje da su preko društvenih mreža uputili više pretnji po život premijeru Vlade Aleksandru Vučiću, kao i pojedinim ministrima

  • 5

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u dve odvojene akcije uhapsili su M.M. (1963) i D.K. (1971) zbog postojanja osnova sumnje da su preko društvenih mreža uputili više pretnji po život premijeru Vlade Srbije Aleksandru Vučiću, kao i pojedinim ministrima.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo ugrožavanje sigurnosti, osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija je, prilikom pretresa stanova osumnjičenih, privremeno oduzela računarsku opremu, koja je korišćena za upućivanje pretnji preko društvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan

    18. avgust 2015 | 17:27

    I DALJE NERAZUMEM PRAVDU ILI ZAKON SRBIJE POSTO SU PRONASLI I UHAPSILI TO JE SVE OK I ODUZELI SU IM RACUNARSKU OPREMU A TAJKUNIMS SUDE I NISTA NE ODUZIMAJU JEL AKO NEKO KUPI KOMPANIJU ILI PREDUZECE ZA RECIMO DVA EVRA A NAKON PAR GODINA KUPUJE KUCU OD DVA IPO MILIONA EURA KAKO JE USPEO POSTENO U DRZAVI KOJA PROPADA DA ZARADI TOLIKU SUMU DA NE NABRAJAM DALJE SAMO KOMENTARISEM ONO STO PROCITAM U GLASILIMA. gde je tu poreska politika i ostale ustanove o poreklu imovine.

  • Pavle Šumadinac

    18. avgust 2015 | 16:53

    Moroni... biće im sada kičma mekša od stomaka...!

  • Xy

    18. avgust 2015 | 17:33

    Šta im je to trebalo,ako je zbog politike mnogo je glupo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA