JEZIVO: Pacovi OKUPIRALI Skupštinu Srbije. Poslanici u strahu

U Narodnoj Skupštini su se, dok su poslanici na letnjoj pauzi pojavili miševi i bubašvabe, zbog čega je trenutno u toku proces dezinsekcije i deratizacije

  • 22

U Narodnoj Skupštini su se, dok su poslanici na letnjoj pauzi pojavili miševi i bubašvabe, zbog čega je trenutno u toku proces dezinsekcije i deratizacije! Prema rečima poslanika, ovim je još jednom pokazano da kad nema mačke miševi kolo vode.

Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Zoran Babić, kaže za Kurir, da nije video nijednog miša, ali da je to verovatno zbog toga što ga se ove štetočine plaše.

- Upravo sam u Skupštini Srbije. Do sada nisam video nijednog miša, međutim moguće je da je to zato što su se razbežali od mene - kaže Babić šaljivo i dodaje da koliko  je njemu poznato u parlamentu se redovno obavlja čišćenje.

- Bio sam u Skupštini Srbije i video da se nešto radi , ali Skupština treba da se dovede u red. Što se mene lično tiče ja sam dete sa sela, navikao sam na sve i ništa me ne može iznenaditi - kaže poslanik PUPS-a Konstantin Arsenović.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvazimoodo

    19. avgust 2015 | 09:24

    Pacovi su odavno okupirali tu zgradu. Tamo vise nema ljudi uopste.

  • Odavno se to trebalo pocistiti

    19. avgust 2015 | 12:35

    Skupstina Srbije je odavno puna stetocine koja je ojadila ovaj narod.

  • Еуклид

    19. avgust 2015 | 08:54

    Знамо и то вероватно већ дужи низ година. Само што су сада обелоданили.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA