VUČIĆ: Odluka o vanrednim parlamentarnim izborima do kraja septembra!

Srpski premijer je strankama koje licitiraju sa rezultatima eventualnih republičkih izbora poručio da je SNS onda na "nivou cenzusa"

  • 78

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, ponovio je danas da će odluku o tome da li će biti raspisani vanredni republički izbori saopštiti do kraja septembra, a strankama koje licitiraju sopstvenim rejtinzima unapred je čestitao izborni rezultat poručivši da su "već pobedili".

Odgovarajući, naime, na pitanja novinara kako komentariše izjavu Bojana Pajtića da DS ima podršku 30 odsto birača, Vojislava Šešelja da SRS ima 20, a Ivice Dačića da SPS ima 15 procenata prodrške, te da zbog toga SNS ne sme na izbore, Vučić je rekao da je onda SNS na "nivou cenzusa" i dodao:

VUČIĆ: Potrebna nam je veća saradnja s privredom Češke

- Ukoliko su ti podaci tačni, onda su oni pobedili na izborima i ja im unapred čestitam izborni rezultat ali ne zaboravite da ih posle izbora podsetite na to šta su govorili, koliku podršku imaju - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. septembar 2015 | 15:33

    Vucic samo govori istinu, on ne zivi u lazima

  • duki

    2. septembar 2015 | 15:48

    SNS i dalje ima sigurno 50% podrske gradjana, neka pricaju drugi sta hoce.

  • deda

    2. septembar 2015 | 13:56

    Savet lideru SNS Aleksandru Vučiću, neka izjava o skorim republičkim vanredbim izborima bude još na snazi do decembra, neka s e kuvaju i peku opozicija i pozicija ,mimo SNS, niko nije zaslužio milost jer su opozicioni lideri loši ljudi koji su samo o sebi i ličnim potrebama mislili a o gradjanima ništa, dok su ovi u poziciji, osim SNS ,samo sebe utopili i čuvali fotelje.SNS ima u biračkom telu kapacitete za naredna dva samostalna mandata ako tako želi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA