ČIM ME NEMA U SRBIJI, ČUDO SE DESI: Evo šta je Vučić rekao o TAJNIM SNIMCIMA!

- Nisam upoznat sa snimcima. MUP i tužilaštvo su sve te podatke imali i ranije. Baviću se tim kada se vratim. Čim napustim Srbiju, neko čudo mora da se desi - kaže premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Berlinu da će se vezama kriminalaca i političara baviti kada se vrati u Srbiju iz posete Nemačkoj!

- Nisam upoznat sa snimcima. MUP i tužilaštvo su sve te podatke imali i ranije. Baviću se tim kada se vratim. Čim napustim Srbiju, neko čudo mora da se desi - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje da prokomentariše video snimke na kojima se prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić viđa sa Rodoljubom Radulovićem.

Dačić: Po stoti put pucaju na mene istim metkom

- Kome ovo odgovara? Samo onima koji su već najavili da će da padne vlada zbog ovoga – rekao je Dačić i dodao da sastanak nije krivično delo, ali se može koristiti za političke ucene.

Dačić je naveo da snimci ne predstavljaju ništa novo, da se o njima i ranije pisalo i govorilo, dodajući da je u to vreme nekoliko puta razgovarao sa Radulovićem, koga poznaje više od deset godina, i da on tad nije imao kriminalni dosije.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA