DAČIĆ ODBRUSIO HRVATSKOM PREMIJERU: Poručujem mu da je ORAO PAO!

- Odgovorio bih mu citatom iz filma ''Balkanski špijun'' - ''orao pao''. Bolje da Hrvatska vodi računa da im se to ne desi, a ne da deli (Milanović) lekcije - poručio je Dačić

  • 18

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da hrvatski premijer Zoran Milanović, koji je Srbiju nazvao "muhom", šalje nekorektne poruke i vređa Srbiju, te da bi mu on na sve to mogao poručiti da je "orao pao".

HRVATSKI PREMIJER SE ZANEO: Hrvatska je orao, a Srbija muva. Orao ne lovi muve!

DAČIĆ LJUT: Vraćanje MIGRANATA u Srbiju je NEPRIHVATLJIVO!

Milanović je, naime, na konferenciji za novinare, povodom izbegličke krize koja u Hrvatskoj traje tek drugi dan, nazvao "muhom" Srbiju, koja se sa tim problemom suočava mesecima i kroz koju je prošlo gotovo 170.000 izbeglica.

HRVATSKI MUP APELUJE: Izbeglice ne čine nikakve zločine, ne nasedajte na provokacije građana!

Upitan da prokomentariše upozorenja iz Srbije zbog zatvaranja granica, Milanović je rekao: ''Orao ne lovi muhe. Mi smo orao".

- Odgovorio bih mu citatom iz filma ''Balkanski špijun'' - ''orao pao''. Bolje da Hrvatska vodi računa da im se to ne desi, a ne da deli (Milanović) lekcije - poručio je Dačić na zajedničkoj konferenciji sa mađarskim kolegom Peterom Sijertom.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoko

    18. septembar 2015 | 19:11

    bojkot za hrvatski kapital. ne kupujem vise u samiski kod IDEA

  • Ja

    18. septembar 2015 | 18:54

    Bucko kad kaže on kaze

  • Dejan

    18. septembar 2015 | 18:38

    Danas su najmocniji ljudi u Beogradu hrvati.Kupili su najbolje firme,zemlju,drze maloprodaju i prehrambenu industriju.Tako da na zalost Milanoviceva izjava ima smisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA