VUČIĆ OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU: Evo koju je prvu OCENU premijer Srbije dobio na PRAVNOM FAKULTETU! (FOTO)

- Tu sam dobio prvu desetku, iz sociologije, ali bila su to davna vremena - rekao je Vučić Avramoviću i ministru pravde Nikoli Selakoviću

  • 49

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Pravni fakultet i otkrio bistu Slobodanu Jovanoviću, čiji je i pokrovitelj. On je tom prilikom odao jedan podatak o kome se malo zna, a to je koji je predmet prvo položio i u kojoj učionici.

SRBIJA ISPRAVILA ISTORIJSKU NEPRAVDU: Vučić otkrio bistu Slobodana Jovanovića čiji je POKROVITELJ! (FOTO)

VUČIĆ PORUČIO STUDENTIMA: Posvetite se teškom radu, to niko ne može da vam oduzme!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Premijer Vučić je prilikom posete Pravnom fakultetu održao predavanje sa temom "Srbija između Istoka i Zapada" u krcatom amfiteatru "petici", gde je kako kaže slušao najbolja predavanja!

VUČIĆ: U "petici" sam slušao najvažnija PREDAVANJA (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije obišao je zgradu fakulteta u kojem je i sam pohađao nastavu i bio jedan od najboljih studenata koji su diplomirali na Pravnom fakultetu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je tom prilikom posetio učionicu u kojoj je dobio svoju prvu desetku, a kako je rekao u razgovoru sa dekanom Pravnog fakulteta Simom Avramovićem, prvi ispit i prva desetka u indeksu Aleksandra Vučića bila je iz predmeta Sociologija.

- Tu sam dobio prvu desetku, iz sociologije, ali bila su to davna vremena - rekao je Vučić Avramoviću i ministru pravde Nikoli Selakoviću, koji je svojevremeno radio kao asistent na Pravnom fakultetu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA