OTAC JE POSLE BEKSTVA IZ HAGA POBEGAO OD PORODICE I OSTAVIO NAS U SIROMAŠTVU: Potresna ispovest sina Gorana Hadžića!

- On se skrivao od moje 16. godine, kada mi je najviše trebao. Nadao sam se da ćemo kada izađe iz Haga više vremena provoditi zajedno, ali se on posle jednog bekstva, odlučio za drugo bekstvo od porodice - kaže Srećko Hadžić

  • 26

Sin haškog optuženika Gorana Hadžića, Srećko kaže da mu se srce cepa kada vidi kako mu se otac provodi dok majka pokušava da spase porodicu!

- Jako me pogađa to što majka koja je još uvek pod lekovima ide na suđenje, dok on sedi s prijateljima i pije kafu - kaže Srećko Hadžić, sin Gorana Hadžića, lidera Srba u Kninskoj Krajini.

Kako kaže za "Blic" njemu je jako teško to što informacije o ocu, koji je prekinuo sve kontakte sa porodicom i na sudu traži razvod od supruge Živke, dobija iz medija i da bi "vreme koje provodi u kafani mogao da provede sa svojom porodicom".

- On se skrivao od moje 16. godine, kada mi je najviše trebao. Nadao sam se da ćemo kada izađe iz Haga više vremena provoditi zajedno, ali se on posle jednog bekstva, odlučio za drugo bekstvo od porodice - kaže Srećko i dodaje da su majka, sestra i on mnogo propatili za vreme skrivanja Gorana Hadžića i da nisu zaslužili da im on sada tako vrati.

Foto: Fejsbuk / Srecko Hadžić Foto: Fejsbuk / Srecko Hadžić

Srećko, kako kaže osuđuje oca što ga je naterao da bira između njega i majke.

- Pozvao me je iz Haga i rekao da biram između njega i majke. Kako da biram?! Pa ne mogu da biram. Takva ponuda nema smisla - kaže on.

Prema rečima sina Gorana Hadžića njegova porodica danas živi od tuđe milostinje, on je završio pravni fakultet ali je nezaposlen, dok majka nikada nije radila jer joj to nije dozvoljavao Goran.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palidrvce77

    8. oktobar 2015 | 09:08

    Druze, zaposli se negde...Taksiraj, kopaj, konobarisi dok ne nadjes posao pravnika...Sta cekas tatu da ti da pare?

  • draleRS

    8. oktobar 2015 | 08:06

    a ja mislim da se o porodicnim stvarima ne treba pisati u javnosti,sta nekog briga za tvojim zivotom ?

  • pera

    8. oktobar 2015 | 11:25

    ama čoveče radi bilo šta, tvoj otac ima svoju sudbinu a ti svoju, ako ti jednom pomogne dobro, ako ne ništa. Ti si slobodan, samo napred. Neočekuj od ikoga bilo što, sve moraš sam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA