STEFANOVIĆ O DIJALOGU SA PRIŠTINOM: Srbija neće dozvoliti da je PONIŽAVAJU!

- Vlada Srbije bila je jasna, borićemo se za zaštitu nacionalnih interesa. Premijer, koji će najverovatnije prisustvovati razgovoru, odrediće ton dijaloga - kaže ministar unutrašnjih poslova Srbije

  • 3

Beograd želi razgovor sa Prištinom ali do nivoa do kog se štiti interes Srba i Srbije i dok se Srbija ne ponižava, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

- Vlada Srbije bila je jasna, borićemo se za zaštitu nacionalnih interesa. Premijer, koji će najverovatnije prisustvovati razgovoru, odrediće ton dijaloga - rekao je Stefanović na pitanje novinara o očekivanjima u nastavku dijaloga Beograd - Priština u Briselu.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić putuje danas u Brisel, potvrđeno je Tanjugu u kabinetu premijera, a iz Brisela je najavljeno da će se šefica evropske diplomatije Federika Mogerini neformalno sastati sa srpskim premijerom i kosovskim Isom Mustafom.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    13. oktobar 2015 | 14:25

    Zavrsena stvar za obe strane! Daj da se ne lazemo vise, Kosovo je vec desetak godina siptarska drzava, gde Srbi nemaju ama bas nikakav uticaj! Treba jasno kazati Srbima u mitrovacki geto, da je Kosovo izgubljeno, i da biraju: ostati pod siptarsku vlast ili emigrirati za Srbiju! Kosovo je Kosovo! A ako to srpski narod i njihove divne vodje ne vide, njihov problem.

  • Maks

    15. oktobar 2015 | 07:55

    Jednog lepog suncanog dana 2389 godine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA