(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pogledajte film o STRADANJU SRBA na Kosovu koji je Nikolić pustio stranim diplomatama! #NoKosovoUnesko

- Srbija je jedina zemlja u Evropi kojoj, pored otimanja dela teritorije, proterivanja građana, nekažnjenog ubijanja i takozvane žetve organa, sada pokušavaju da otmu i kulturnu baštinu pod zaštitom UNESKO - rekao je predsednik Srbije

  • 31

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić obratio se danas stranim ambasadorima povodom predloga Albanije o prijemu tzv Republike Kosovo u UNESKO i tom prilikom im čitao tvitove koji govore o razlozima protiv ovakve odluke!

NE KOSOVO U UNESKO! Tomislav Nikolić čita Tvitove ambasadorima (UŽIVO) (VIDEO)

Na kraju svog govora, koji je bio napisan na 19 strana, predsednik republike Srbije Tomislav Nikolić pustio je ambasadorima film u tajanju od 7 minuta na kom se mogu videti sva stradanja Srba na Kosovu i Metohiji, kao i uništene i zapaljene crkve i manastiri SPC-a.

- Srbija je jedina zemlja u Evropi kojoj, pored otimanja dela teritorije, proterivanja građana, nekažnjenog ubijanja i takozvane žetve organa, sada pokušavaju da otmu i kulturnu baštinu pod zaštitom UNESKO - rekao je predsednik Nikolić.

Foto: Tviter/#KosovoUnesco Foto: Tviter/#KosovoUnesco

Evo koji film je pustio Nikolić stranim diplomatama:

Sve tvitove koje je predsednik Srbije Tomislav Nikolić čitao diplomatama možete pogledati OVDE!

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    16. oktobar 2015 | 14:53

    Ако вас ништа не заболе у души када видесте ово ломљење крстова и паљење цркава, онда или ви нисте хришћани или нисте нормални.

  • DARKO 100%

    16. oktobar 2015 | 16:32

    Stradanje Srba traje jos kosovskog boja ,preko prvog ,i drugog svetskog rata i nastavlja se pod modernim svetskim poretkom gde sila boga nemoli,trebali smo mi te sve filmove odavno prikazivati svim drzavnicima koji nam dodju u posetu,gde ima dokumentovane gradje preko dvadeset km,i zlocine nevidjenih razmera za vreme drugog svetskog rata ,koliko je samo dece pobijene u tom ratu od ustasa ,danas da su zivi bili bilo bi nas najmanje 15miliona ,e to je genocid gde ti ubijas gen jednog naroda ,treba se boriti istinom koja moze biti nekada ubojita od bilo kakvog oruzja, to dugujemo svim zrtvama u svim ratovima ,prvenstvemo nevinoj deci!!!!

  • MVP

    16. oktobar 2015 | 16:00

    Da li Tomo mislis da njih to dotice?Znaju oni sve to,ali im je krajnji cilj da dotuku Srbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA