DAČIĆ: Ružić je napravio nepromišljen potez, takvo ponašanje je nedopustivo

- Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč, već osudu. Ružić nije samo navijač, već kao potpredsednik SPS-a je u obavezi da poštuje politiku stranke. SPS ima svoju politiku i kome se ona ne sviđa uvek može slobodno da ode - rekao je predsednik SPS-a

  • 65

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da će po povratku iz posete Moskvi razgovarati sa Brankom Ružićem o fotografiji koju je potpredsednik socijalista objavio na svom Fejsbuk profilu, istakavši da je takvo Ružićevo ponašanje nedopustivo i da će o njemu biti reči na organima stranke.

Kako prenose beogradski mediji, lider socijalista je ocenio da je Ružić napravio nepromišljen potez koji nanosi nepotrebnu štetu odnosima SPS sa njenim koalicionim partnerima.

- Čovek koji vređa premijera ne zaslužuje nijednu lepu reč, već osudu. Ružić nije samo navijač, već kao potpredsednik SPS-a je u obavezi da poštuje politiku stranke. SPS ima svoju politiku i kome se ona ne sviđa uvek može slobodno da ode. To važi za sve. Razgovaraću sa njim čim se vratim iz Moskve. A o tome će biti reči i na organima stranke - naglasio je Dačić.

Dačić: Ne patim ja za Titom, nego žalim što nemamo takvu spoljnu politiku!

Ružić je, kako prenose mediji, na Fejsbuku objavio fotografiju iz kafane sa Igorom Mikićem, a ispod nje napisao:

- Moje prvo upoznavanje sa čovekom, ljudinom Igorom Mikićem, rodom iz Peći. Divan čovek, čestit, pošten i, što je meni najvažnije, grobar od glave do pete.

Fotografija je u međuvremenu uklonjena sa Fejsbuk profila. Mikić je tokom prenosa utakmice Srbija-Albanija, koja je prekinuta zbog ubačenog drona, dva puta ušao u kadar, uzvikujući pogrde na račun premijera.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anđeo

    30. oktobar 2015 | 12:47

    Svako može nekada da pogreši, ali Ružiću se to previše često dešava.

  • Jaaaaaa

    30. oktobar 2015 | 22:20

    Pitam se da li zivimo u demokratskom drustvu.To podrazumeva slobodu misljenja,koja ocito dozivljava osudu.Nije mi jasno to jednoumlje koje vlada u svim strankama i koje ih odrzava.Kada cemo skinuti te lance i biti slobodni u razmisljanju i delanju.Valjda je lepota i u razlicitosti koja nas odredjuje.Ruzicu budi svoj,jer takvi nam trebaju.Ne podrzavam vredjanja,jer je to vid primitivizma.Sve ostalo je na onome ko je to izrekao,a ne ko je bio sa kim u drustvu.

  • stele Master

    30. oktobar 2015 | 12:33

    Dacic mora sto pre da ga suspenduje iz stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA