Vučić pokazao potpredsedniku Švajcarske Beograd na vodi

Srpski premijer i potpredsednik Švajcarske Konfederacije posetili su zgradu Geozavoda u Beogradu, gde je gostu mogao da se upozna sa tim kako će izgledati Beograd na vodi

  • 34

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, i potpredsednk Švajcarske Konfederacije i savezni ministar ekonomskih odnosa, obrazovanja i istraživanja Johan Šnajder Aman posetili su danas zgradu Geozavoda. Premijer Vučić je gostu predstavio projekat "Beograd na vodi“.

Inače, Šnajder Arman će u Beogradu učestvovati na Poslovnom forumu Srbija Švajcarska.

U okviru Poslovnog foruma Srbija-Švajcarska, švajcarski zvaničnik će zajedno sa premijerom Vučićem učestvovati na okruglom stolu o dualnom obrazovanju kojem će prisustvovati švajcarska i srpska preduzeća koja podržavaju ovakav vid usavršavanja.

POKUŠAVAMO OD ŠVAJCARACA DA NAUČIMO KAKO DA RADIMO: Evo šta je još rekao Vučić nakon sastanka sa Amanom

Planirano da sa ministrom prosvete Srđanom Verbićem otvori Beogradski Tehnopark koji je Švajcarska podržala sa ciljem da podstakne tržišne i izvozne kapacitete mladih srpskih visoko tehnoloških preduzeća u oblastima energetske efikasnosti, novih materijala, medicinske, informacione i biotehnologije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gugi

    30. oktobar 2015 | 15:49

    Drago mi je da je gost zadovoljan i eto covek pohvalio projekat koji mnogi kritikuju.

  • BIlja

    30. oktobar 2015 | 15:01

    Projekat Srbije koja je počela da se gradi i realizuje!

  • Vidosava

    30. oktobar 2015 | 15:33

    Mislim da je video zaista lep projekat, jer Švajcarska nema takve reke i obale reka, niti takvo divno ušće, ima svoje lepote, ali i Beograd i Srbija imaju šta da pokažu, jš ako bi se poslovni ljudi iz Švajcarske zainteresirali za isti bilo bi odlično.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA