TELEGRAF SA PREMIJEROM I MINISTRIMA NA LETU ZA SARAJEVO: Evo šta su radili članovi Vlade u avionu! (FOTO)

U avionu Er Srbije pored premijera Aleksandra Vučića bili su prisutni i ministri: Zlatibor Lončar, Bratislav Gašić, Nebojša Stefanović, Jadranka Joksimović, Željko Sertić, Dušan Vujović, Nikola Selaković, Snežana Bogosavljević Bošković

  • 11

Vlada Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem doputovala je u Sarajevo gde će sutra održati zajedničku sednicu dveju vlada. Telegraf.rs vam donosi priču iz aviona u kom su srpski ministri leteli za BiH.

VUČIĆ I MINISTRI STIGLI U SARAJEVO: Sutra prva zajednička sednica sa Savetom ministara BiH

U avionu Er Srbije pored premijera Aleksandra Vučića bili su prisutni i ministri: Zlatibor Lončar, Bratislav Gašić, Nebojša Stefanović, Jadranka Joksimović, Željko Sertić, Dušan Vujović, Nikola Selaković, Snežana Bogosavljević Bošković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Let je trajao 45 minuta a premijer Vučić je skoro čitav let proveo u razgovoru sa ministrom Stefanovićem.

Drugi ministri su let proveli u razgovoru, čitanju knjiga, igranju igrica na tabletima, a pojedini su to vreme iskoristili da se odmore od napornih obaveza tokom dana.

VUČIĆ: Oni koji su me u Srebrenici gađali kamenjem, dočekaće me aplauzima

Odmah po sletanju priređen je svečani doček srpske delegacije i premijera Vučića uz sve državne počasti. Za srpsku delegaciju je organizovan svečani prijem u hotelu "Evropa" koji se nalazi u blizini mosta Gavrila Principa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Radni dan sutra biće popunjen zajedničkom sednicom vlada, tet a tet sastancima i potpisivanjem više sporazuma između Srbije i BiH.

(Darko Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tečo

    3. novembar 2015 | 21:07

    Prisutnost medija čak i u avionu govori o spremnosti vlade da bude izložena i pohvalama i kritikama bez bojazni. To znači da nemaju šta da kriju i da rade sve u skladu sa interesima svojew zemlje.

  • M

    3. novembar 2015 | 21:01

    Premijeru Aleksandru Vucicu podrska naroda je sada najpotrebnija,kao i ostalim ministrima koji se nalaze u avionu!

  • Tica

    3. novembar 2015 | 21:19

    Radna atmosfera, lepo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA