"KOSOVO JE SRBIJA I NE MOŽE U UNESKO": Pogledajte šta je kanadski general poručio svetu! (VIDEO) #NoKosovoUnesco

Nekadašnji komandant UNPROFOR-a Luis Mekenzi jedan je od onih koji je stao na stranu Srbije i apelovao na sve članice ove organizacije da glasaju protiv predloga Albanije

  • 5

Bliži se dan odluke i glasanje o predlogu da tzv Republika Kosovo bude primljena u UNESKO, a svakim danom sve više možemo čuti obične ljude, javne ličnosti, političare koji javno digli glas PROTIV ovakve odluke! Nekadašnji komandant UNPROFOR-a Luis Mekenzi jedan je od onih koji je stao na stranu Srbije i apelovao na sve članice ove organizacije da glasaju protiv predloga Albanije!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO): Pogledajte film koji će Srbija poslati svim članicama UNESKA!

Penzionisani kanadski general Luis Mekenzi, nekadašnji komandant UNPROFOR-a tokom sukoba u BiH u video zapisu pozvao je sve članice Uneska da glasaju PROTIV prijema Kosovo u tu organizaciju.

SRBI LIKUJU I SLAVE POBEDU: Evo zašto Kosovo NIJE i NEĆE biti primljeno u UNESKO! (VIDEO)

Printskrin: Tanjug Printskrin: Tanjug

Podsetimo Mekenzi je osnovao i komandovao Sektorom Sarajevo u okviru UNPROFOR-a u Jugoslaviji 1992. godine i bio je protiv raspada Jugoslavije i priznanja fiktivnih država tokom građanskog rata.

Najviše "prašine" podigao je kada je za kanadski list „Otava sitizen” izjavio da „postoje posredni dokazi da su neke minobacačke granate koje su padale među muslimanske civile u Sarajevu ispaljene sa teritorije pod kontrolom bosanskih muslimana, a ne sa srpske strane”.

Evo šta je sada poručio svetu:

Da li podržavate izjavu kanadskog oficira i šta bi prema vašem mišljenju Srbija morala da uradi kako bi sprečila prijem Kosova u Unesko recite nam u komentarima.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA