VUČIĆ PORUČIO POSLANICIMA OPOZICIJE: Prošle su devedesete, nema više praznih priča

- Ne može se danas polemisati o ekonomiji i finansijama floskulama o izdajnicima, već isključivo sa podacima prihoda i rashoda - rekao je srpski premijer

  • 41

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, poručio je u Skupštini Srbije poslanicima opozicije da je prošlo vreme devedesetih, i rekao da se danas ne može o ekonomiji i finansijama polemisati floskulama o izdajnicima i onim drugim, već isključivo sa podacima prihodima i rashodima.

Premijer je tako odgovorio na opaske poslanika opozicije da ih je nazvao izdajnicima.

VUČIĆ U SKUPŠTINI: Povećanje prosvetarima koštaće 1,8 milijardi dinara, a to nije malo

On je rekao da to nije tačno, ali da možda neke cifre nisu precizne, jer su prihodi veći nego što je planirano i očekivano, te da očekuje da se vodi razložna debata, a ne prazne priče koje pripadaju političkom miljeu devedestih godina prošlog veka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    12. novembar 2015 | 18:22

    Oni su umislili da su opet deo DOS-a. Bilo ne ponovilo se.

  • MILOS - KALINIC

    12. novembar 2015 | 17:25

    Aleksandar Vucic je dobro rekao opozicij koja je veoma slaba i razjedinjena da je proslo vreme devedesetih. Naravno da se u ovom trenutrku bas ne snalaze u toj ulozi DS njima vise nije toliko dobro kao dok su bili na vlasti. Ali, kao sto njih tada nije bilo briga kako je gradjanima, tako ni Aleksandra Vucic danas nije briga kako je njima. Jedino mu je bitno da se vidi boljitak, za pocetak mali, ali najteze je poceti i stvarati dobre navike.

  • Aki

    12. novembar 2015 | 17:57

    Dvadeset godina radilo se na unistavanju privrede i crpele su se pare iz svih mogucih izvora, sad je mnogo vremena potrebno da se sprovede oporavak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA