SRBI SU PLJUVALI OVAJ PAPIR, SADA IM JE ON SVETINJA: Evo zašto srpske crkve NEĆE NIKADA pasti u ruke Albanaca!

Ahtisarijev dokument, kojeg su mnogi Srbi "pljuvali" i bili njegovi žestoki protivnici, sada je stub odbrane srpskih svetinja na Kosovu i garant da one neće "pasti u ruke" Albanaca

  • 16

SRBI NEMA RAZLOGA ZA STRAH! Srbija je pobedila u UNESKO-u i tzv. Republika Kosovo nije primljena u tu organizaciju. Ipak, Srbi i dalje strahuju jer postoji realna mogućnost da se za dve godine, na sledećem zasedanju Generalne konferencije u Parizu, ponovo pokrene ovo pitanje. Ali, čak i da tada Unesko promeni svoju odluku i Kosovo uđe u tu organizaciju, srpske svetinje, crkve i manastirti neće pasti u ruke Albanaca već će ostati u vlasništvu SPC!

ALBANCI, IZVINITE: Evo kako su Srbi najstrašnije ISPALILI Prištinu u UNESKU!

SRBI LIKUJU I SLAVE POBEDU: Evo zašto Kosovo NIJE i NEĆE biti primljeno u UNESKO! (VIDEO)

Svi smo danima strahovali kada je Izvršni savet Uneska doneo je odluku da se predlog Albanije i drugih zemalja prosledi o prijemu Kosova u tu organizaciju stavi na glasanje na Generalnoj konferenciji. Iz minuta u minut smo pratili glasanje, bilo je jako napeto, a onda su saopšteni rezultati - Srbija je odnela veliku pobedu - UNESKO JE REKLO KOSOVU - NE!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

SUZE ZBOG POBEDE SRBIJE, PRETNJE I UCENE: Evo kako je ZAISTA izgledao HAOS na glasanju u UNESKU!

Ministar spoljnih poslova Kosova Hašim Tači najavio je da će za dve godina ponovo biti podnet zahtev da se tzv Republika Kosovo primi u UNESKO, što je izazvalo opet strahove u Srbiji.

TAČI, IZVINI: Srbija je MORALNI POBEDNIK - EVO koliko LJUDI je ZAISTA BILO PROTIV Kosova u UNESKU!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ipak pravo stanje stvari, kada je u pitanju imovina SPC i srpske svetinje krije se u AHTISARIJEVOM PLANU! Da, dobro ste pročitali, nije greška.

Ahtisarijev dokument, kojeg su mnogi Srbi "pljuvali" i bili njegovi žestoki protivnici sada je stub odbrane srpskih svetinja na Kosovu i garant da one neće "pasti u ruke" Albanaca!

Foto-montaža: Telegraf, pixabay.com, Wikipedia Foto-montaža: Telegraf, pixabay.com, Wikipedia

Baš u tom dokumentu koji je temelj Ustava tzv Republike Kosovo jasno se navodi da su srpske crkve, manastiri, njihova imanja i dobra "neotuđivo vlasništvo SPC sa sedištem u Beogradu".

Ove navode potvrdio je i lider SPO-a Vuk Drašković koji je u intervjuu za srpski Njuzvik rekao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Laž je da Albanci žele da prisvoje srpsku baštinu, jer u Ahtisarijevom dokumentu, koji je Kosovo prihvatilo kao temelj svog ustava, piše da su srpske crkve, manastiri, njihova imanja i dobra ‘neotuđivo vlasništvo SPC sa sedištem u Beogradu’.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bog otac

    23. novembar 2015 | 21:29

    Ako je Vuk tako rekao, onda to mora biti tako I nikako drugacije(ironija)!!!

  • Sik

    23. novembar 2015 | 22:16

    Pljuvali smo mi i na predlog himne ''BOŽE PRAVDE'' ... Pljuvali po Đinđiću koji je bio za podelu Kosova. Danas bi tamo bila naša vojska i policija. Ovako... Sada se pljujemo međusobno, ''rusofili i eurofili, začinjeno sa botovima ( MRZIM OVE NAZIVE) ne piše nam se dobro!

  • Dr. za rock and roll

    23. novembar 2015 | 21:22

    Ova slika orlova sa crkvom u rukama je predivna. Nejezi me i nabaci suzu u oku. Bravo za sliku pozdrav onom ko je napravijo, hvala ti ovo cu uvelicati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA