狼幼崽 - Nema šanse da pogodite ČIJE SE IME na KINESKOM ovako piše, a IZGOVARATE ga svaki dan! (FOTO)

Kineska slova viđate svaki dan, ali nema šanse da pogodite iz prve čije ime i prezime se ovako piše, a veoma je značajno za Srbiju

  • 1

Verovatno ste se sretali već sa kineskim slovima, na buvljaku, u kineskim radnjama, robnim kućama i oni vam nisu poznati, ali sigurno se pitate šta znače i zbog čega su važna baš ova! Prve reči naslova otkrivaju kriju u sebi prezime čoveka kojeg više od polovine Srba, prema poslednjim istraživanjima javnog mnenja podržava, a ono glasi VUČIĆ! U nastavku teksta imaćete prilike da vidite po prvi put kako se na kineskim pismenima pravilno piše ime i prezime premijera Srbije Aleksandra Vučića!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boravi u višednevnoj poseti Kini, gde je učestvovao na Samitu šefova vlada Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope (CIEZ) i najavio ugovaranje projekata u visini od 1,5 milijardi dolara! Da su Srbi i Kinezi vekovni prijatelji govore i činjenice da je u Kini i dalje jedan od najgledanijih filmova "Valter brani Sarajevo", a najomiljeniji glumac Velimir Bata Živojinović, kao i da su u zemlji premijera Li Kečijanga "ludi" za Novakom Đokovićem. Telegraf.rs vam otkriva kako se na kineskom jeziku piše ime premijera Srbije!

OD SUDŽOA DO ŠANGAJA ZA 20 MINUTA: Vučić i premijer Kine putovali vozom, koji ide 300 km na sat! (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primljen je uz najviše počasti u Kini, a koliko uvažavanja premijer Li Kećijang ima prema svom srpskom kolegi najbolje dokazuje njegova odluka da sedne pored premijera Srbije u brzom vozu od Sudžoa do Šangaja!

Foto: Vlada Srbije Foto: Vlada Srbije

DOĐITE U ZEMLJU ĐOKOVIĆA I VALTERA: Evo kako je Vučić pozvao kineske turiste u Srbiju!

U Kini nam je otkrivena i jedna misterija koju do sada nismo imali priliku da vidimo, a to je kako se na kineski (tradicionalan način) piše ime i prezime premijera Srbije, a to vam otkriva fotografija sa pločicom koja se nalazila na stolu prilikom jednog od sastanaka premijera Srbije Aleksandra Vučića koje je imao u Sudžou!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA