SADA I KOLINDA ZNA KAKO SE LJUBI "PO SRPSKI": Tomislav Nikolić zadovoljan posetom Hrvatskoj! (FOTO)

- Sada je i ona upoznala srpski običaj kao što je prethodno imao priliku i bivši predsednik Ivo Josipović... Volim da one koji ne poznaju naše običaje poljubim tri puta i ne vidim u tome ništa loše - rekao je Tomislav Nikolić

  • 4

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras u Zagrebu da će u bilateralnu posetu Hrvatskoj verovatno doći na proleće.

DAĆE BOG DA SE OVAKO UVEK SASTAJEMO! Evo šta je Nikolić rekao Kolindi nakon POLJUBACA (FOTO) (VIDEO)

- Računam da bi to mogao da bude februar ili mart, ako ne bude vanrednih izbora, što mislim da nije dobro za Hrvatsku - rekao je Nikolić novinarima po završetku samita Procesa Brdo - Brioni.

(VIDEO) NIKOLIĆ TRI PUTA POLJUBIO KOLINDU! Evo kako je izgledao susret predsednika Srbije i Hrvatske!

Na pitanje novinara da li ga je hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala u posetu Zagrebu, Nikolić je rekao da se sinoć na kratko sastao sa njom i da mu je rekla da će za Božić ići na Kosovo da poseti hrvatske vojnike.

Rekla je i da bi me odmah pozvala, ali da čeka da se konstituiše hrvatska vlada, dodao je Nikolić.

Printskrin: Tanjug Printskrin: Tanjug

Upitan da li se Grabar - Kitarović naljutila zbog toga što ju je dolazeći na samit poljubio tri puta, Nikolić je rekao da je to njegov običaj.

- Sada je i ona upoznala srpski običaj kao što je prethodno imao priliku i bivši predsednik Ivo Josipović... Volim da one koji ne poznaju naše običaje poljubim tri puta i ne vidim u tome ništa loše - dodao je.

Nikolić je novinarima preneo da se tokom samita sastao i sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom koji mu je rekao da SAD podržavaju Srbiju u njenim naporima da sprovede reforme, kao i u težnji da postane punopravni član EU.

Foto: Tviter/@predsednikrs Foto: Tviter/@predsednikrs

Prema Nikolićevim rečima, Bajden je pohavlio Srbiju i zbog ;pozitivnog odnosa prema migrantskoj krizi i doprinosa miru i stabilnosti u regionu.

Nikolić je ocenio da je današnji samit Procesa Brdo - Brioni protekao u prijateljskom i dobrom tonu, ali da, kako je dodao, uvek ima varnica između njega i predsednice Kosova Atifete Jahaga jer, kao i drugi predstavnici Kosova, o Kosovu uobičajeno govori kao o državi.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazarev Grad

    26. novembar 2015 | 01:26

    Ma znala je ona to i pre tome provala je ona sve na vreme...

  • Филип

    26. novembar 2015 | 07:31

    То Томо Србине.

  • Sergej Danilovič

    26. novembar 2015 | 09:11

    Tugomire kad te Srbin ljubi tri puta .ljubi te u ime Oca Sina i Svetoga Duha .on ti ukazuje čast .a tvoj kompleks i ostalih kompleksaša ne da ti da realno sagledas stvari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA