STEFANOVIĆ SA PREDSTAVNICIMA STEJT DEPARTMENTA: Srbija i SAD odlučno u borbi protiv terorizma

Ministar unutrašnjih poslova je upoznao Berščinskog o aktivnostima koje Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima u oblasti poštovanja ljudskih prava u Srbiji

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara Robertom Berščinskim iz Biroa za demokratiju, ljudska prava i rad u Stejt departmentu SAD o unapređenju stanja ljudskih prava u Republici Srbiji, aktuelnoj migrantskoj krizi i zajedničkoj borbi protiv terorizma.

Ministar Stefanović je upoznao Berščinskog o aktivnostima koje Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima u oblasti poštovanja ljudskih prava u Srbiji.

STEFANOVIĆ I KIRBI O BORBI PROTIV TERORIZMA: SAD i Srbija unapređuju saradnju

Na sastanku se razgovaralo i o saradnji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u oblasti borbe protiv terorizma posebno nakon terorističkih napada u Parizu, kao i o njihovoj podršci i pomoći MUP-u u cilju uspešnog odgovora svim izazovima koje aktuelna migrantska kriza nosi sa sobom.

Foto: Promo Foto: Promo

(Tečegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prkosna pesma

    1. decembar 2015 | 19:01

    Zna se ko se odlucno bori protiv terorizma, a ko ga podrzava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA