ON JE PRAVI HEROJ SRBIJE! Srbija PLAČE zbog ove slike srpskog vojnika koji je spasio PSA od HLADNOĆE (FOTO)

Biti heroj znači biti i human, te tako ovaj pas sada ima svetlu budućnost, a mogao je da završi kao stotine njegovih prijatelja, na ulici i surovoj borbi za opstanak

  • 41

Na zvaničnom Tviter nalogu Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pojavila se fotografija na koju niko ne može da ostane ravnodušan i da se ne osmehne, ali i pusti neku suzu, to je već indivudalna stvar.

Naime, na slici je mali crni pas koji je u SIGURNOM naručju srpskog vojnika, srećan jer je pronašao novog prijatelja.

Mali pas imao je sreću da završi u sigurnim rukama, i da se spase hladne zime koja je zakucala na naša vrata. Naime, jedan srpski vojnik, spasio je umiljato psetance, i pokazao šta znači biti heroj.

Biti heroj znači biti i human, te tako ovaj pas sada ima svetlu budućnost, a mogao je da završi kao stotine njegovih prijatelja, na ulici i surovoj borbi za opstanak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    11. decembar 2015 | 17:51

    Ova slika nosi jednu divnu simboliku u sebi, Srpski vojnik nije samo borac, tvrd i bezdusan, Srpski vojnik je uvek imao srce, pravi Srpski vojnik...kroz ovog malog psa ja gledam u nejac, slabe i one nezasticene koje treba da brani...Srpski vojnik nije varvarin, on je vitez, ostar i hrabar ali dobrog srca, tako i ovo dete u uniformi koje je svoju casu mleka podelilo sa ovim psicem negde...

  • Gaga

    11. decembar 2015 | 12:49

    Predivna slika!

  • No comment

    11. decembar 2015 | 21:24

    Svaka cast. Kakvi smo ljudi, u zivotinjama ima vise ljudskosti nego u nekim ljudima. Majke ubijaju rodjenu decu..a skoro je bio slucaj da je jedna kerusa spasila novorodjence.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA