Evo šta se ZAISTA dešava u Skupštini Srbije kada se UGASE KAMERE i prekine televizijski prenos! (FOTO)

Poslanica Jedinstvene Srbije na svom Fejsbuk profilu postavila je fotografiju na kojoj se vidi šta se dešava kada poslanici saznaju da više ne idu "uživo" na televiziji

  • 10

Rasprave u Skupštini Srbije traju više sati, a naročito kada je dnevni red sačinjen sa 73 tačke! Ipak jednu tajnu iz srpskog parlamenta otkrila je poslanica Jedinstvene Srbije na svom Fejsbuk profilu. Naime tokom trajanja televizijskog prenosa možemo videti da je u parlamentu zaista radno, međutim kada se kamere ugase, poslanici se razbeže i u sali ostanu samo oni najuporniji.

LEDENO DOBA U SKUPŠTINI SRBIJE! Zima ZALEDILA srpske poslanike, morali su da BEŽE sa svojih mesta

Telegraf.rs vam otkriva šta se zaista dešava u Skupštini Srbije kada nema prenosa i kada se kamere RTS-a za taj dan potpuno ugase.

Zašto SRPSKE POSLANIKE "mrzi" da glasaju i da RADE svoj posao?!

ČAK 64 ODSTO SRBIJE NEMA SVOG POSLANIKA U SKUPŠTINI SRBIJE! Evo zašto NIKO NE ČUJE VAŠ GLAS u parlamentu! (VIDEO)

Poslanica Jedinstvene Srbije Nevena Stojanović, na svom Fejsbuk profilu, otkrila je ovu tajnu. Ona je naime na svom Fejsbuk profilu okačila fotografiju, u ponedeljak uveče oko 23 sata, na kojoj se vidi ko je još uvek u jednom delu skupštinske sale.

Foto: Fejsbuk / Nevena Stojanović Foto: Fejsbuk / Nevena Stojanović

Ona i još četiri njene koleginice, nisu napustile salu, ostale su da rade svoj posao do kraja, a Nevena je na svoim profilu uz sliku napisala:

"I ko ostaje u klupama uprkos kasnim satima i iskljucenju prenosa? Marljivost i doslednost ‪#‎sps‬ ‪#‎pups‬ ‪#‎jedinstvenasrbija‬ ‪#‎zene‬ slabiji pol? Ne bih rekla".

Bilo je i zamerki da je u Skupštini hladno, članovi PUPS-a su umalo premrzli kako kažu, jer klima je u sali radila tokom celog dana i izbacivala hladan vazduh. Možda je i to bio uzrok da poslanici prevremeno napuste salu.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Da li će ova fotografija trgnuti poslanike i ukazati im da sednice skupštine nisu gotove kada se završi televizijski prenos, već kada se završi posao, odnosno dnevni red? Na to pitanje ćemo dobiti odgovor najverovatnije na sledećem skupu poslanika u parlamentu.

Znajući njihove navike, ova fotografija možda ih neće mnogo uznemiriti, ali ako su žene nastavile da rade do kasno u noć, muški deo parlamenta trebalo bi malo da se postidi, i da bude izdržljiviji.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    22. decembar 2015 | 19:14

    Bolje da ih i ne gledamo.

  • deftones

    22. decembar 2015 | 21:20

    sta ima da se deseva svuda ista g...a caskaju o necem asvim drgom a za narod sto nema za leba njih briga vazno da su uzeli dnevnice

  • Marko NS

    22. decembar 2015 | 19:42

    Da podsetim sadašnje poslanike na saziv posle izbora 2003.godine a i ranije.Tada je važio poslovnik prema kome je u svako doba rasprave morao da bude kvorum ili najmanje 126 poslanika.Tada su radikali imali oko 110 poslanika a većinu su činili DSS,G17+i neke manje stranke a tzv.tehničku podršku je davao SPS.Svi poslanici većine su svo vreme morali da sede u sali a radikali su stalno tražili utvrđivanje kvoruma?!Rasprave su nekad trajale do 3-4 sata ujutro bez prestanka a svi su sedeli pa i koleginice.Sadašnji predsednik Vlade A.Vučić jednom je čak obarao rekord u dužini govora, mislim da je bilo 4-5 sati bez prestanka ili celo vreme tada najveće poslaničke grupe.U to vreme dugo sedenje i rad u sali nije bilo nikakvo čudo i smatralo se normalnim ali vremena su se za čas promenila pa je sada mnogo lakše i ugodnije biti poslanik.Zaključak je da ukoliko većina kojoj pripada i poslanica koja je objavila foto stvarno želi da poslanici budu odgovorniji prema gradanima treba samo da promene poslovnik i za čas će većina poslanika u svakom trenutku morati da bude u sali i da se odgovornije ponaša-ne slikajte se i ne brukajte nego menjajte poslovnik.Ali tada ćete vi morati da sedite celo vreme a to vam očigledno baš i ne odgovara?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA