LEDENO DOBA U SKUPŠTINI SRBIJE! Zima ZALEDILA srpske poslanike, morali su da BEŽE sa svojih mesta

- Da se ne bih ukočio, pomerio sam se. Ne znam zašto je upaljena klima, ali se čeličim, neću da donosim ćebe - u šali je prokomentarisao poslanik PUPS-a aludirajući da nemaju kome da se obrate za ovo tehničko pitanje

  • 12

Zima u Skupštinu Srbije stigla je PRE ROKA! Naime poslanici PUPS-a u srpskom parlamentu, osim što su zajedno sa ostalim kolegama juče muku mučili sa čak 73 tačke dnevnog reda, za koje nisu imali vremena da se valjano pripreme, dobro su se smrzli jer je ceo dan, usred zime, radila klima.

OBEZBEDITE NAM USLOVE DA TOPLO DUVA: Pogledajte kako se poslanik PUPS-a požalio na promaju u Skupštini (VIDEO)

O ovom smrzavanju pojedini predstavnici naroda u parlamentu žalili su se na društvenim mrežama, a najviše "pritužbi" na minus u sali bilo je na Tviteru, a poslanici PUPS, inače najstariji u parlamentu, ponovo su morali da se premeštaju jer u njihovom delu sale najviše duva.

Tako je Momi Čolakoviću (PUPS), koji je sa sednice odbora direktno otišao u salu, u jednom trenutku toliko bilo hladno da je morao da se prebaci nekoliko redova ispred, gde je za nijansu bilo toplije.

- Da se ne bih ukočio, pomerio sam se. Ne znam zašto je upaljena klima, ali se čeličim, neću da donosim ćebe - u šali je prokomentarisao Čolaković aludirajući da nemaju kome da se obrate za ovo tehničko pitanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    22. decembar 2015 | 11:08

    Sram da vas bude....hranimo lezilebovice,ne radnike, starlete ,ne obrazovsne ljude... uhlebili ste se po institucijama primate po 200 300 hiljada plate vozite drzsvna kola..jedete za 100 dinara ...jos vam hladno....Niste vi krivi ..mi smo krivi...gadi mi se gde sam sprcao 30godina skolovao se ,zavrsio fakultet i sad tezgarim jer sam rodjeni beogradjanin ,za nas nema mesta sve direktori crnogorci pozaposljavsli svoju rodbinu sa neke planine...srami se Srbijo

  • Čiča-deda

    22. decembar 2015 | 11:06

    Sala je ionako prazna,ne treba im grejanje,ionaki mnogi vise po okolnim kafanama

  • SRB IN

    22. decembar 2015 | 10:43

    Pa obucite se bolje, slobodno dzemper i dugacke gace zima je .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA