Evo šta je Aleksandar Vučić poželeo građanima Srbije u 2016. godini!

- Želim vam da budete marljivi, da radite, da se zajedno borimo za našu Srbiju - poželeo je Vučić srećnu Novu godinu građanima Srbije

Prilikom gostovanja na TV Prva, premijer Srbije Aleksandar Vučić je govorio o rezultatima rada Vlade Srbije u 2015. godini i tom prilikom, na samom kraju emisije, poželeo građanima Srbije srećnu Novu godinu.

 

SRBIJA KUPUJE LUKU NA MORU! Evo šta je Vučić još poručio Srbima uoči 2016!

 

- Želim vam da budete marljivi, da radite, da se zajedno borimo za našu Srbiju. Mislim da malo ko može da zaustavi Srbiju i sve zavisi samo od naše marljivosti i naše energije - poželeo je Vučić srećnu Novu godinu građanima Srbije.

 

Vučić je rekao da su za 2015. godinu najvažniji bolji ekonomski pokazatelji - mnogo niži deficit od planiranog, rast industrijske proizvodnje, privredni rast, kao i smanjenje nezaposlenosti.

 

Premijer je za Prvu televiziju rekao da "Srbija ima samo jednu stvar o kojoj treba da vodi računa, da je ne ugrozi, a to je nestabilnost u regionu".

 

- Nekima bi odgovaralo da se mi ponašamo neodgovorno i da budemo krivci za sve. Videli ste da prećutkujem mnogo šta što dolazi iz regiona. Nasmejao sam se kada sam video u jednom hrvatskom listu ''Vučić preti'', a ja sam samo rekao: ''Molim vas da ne nabavljate lampe za balističke rakete"- rekao je Vučić.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolina

    29. decembar 2015 | 22:49

    Ako svako od nas da svoj maksimum, Srbija moze samo napred!

  • Jagnje

    29. decembar 2015 | 22:57

    Zahvaljujemo se premijeru na čestitkama, i želimo mu da istraje u našoj zajedničkoj borbi!

  • Djura

    29. decembar 2015 | 22:49

    Premijer je covek koji voli svoju zemlju Srbiju i radi u interesu istih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA