ODLIČNI ODNOSI SRPSKE I BIH TREBA DA SE NASTAVE! Evo o čemu su razgovarali Vučić i Ivanić

Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenili su danas da odlični odnosi BiH i Republike Srpske "treba da se nastave"

Srpski član Predsedništva BiH Mladen Ivanić i premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenili su danas da odlični odnosi BiH i Republike Srpske "treba da se nastave" i da su oni "bitan doprinos stabilizaciji prilika unutar BiH", saopštilo je Predsedništvo BiH.

U telefonskom razgovoru Ivanić i Vučić ocenili su da odnosi BiH i Srbije napreduju i da je potrebno podstaći saradnju, posebno u oblasti u ekonomije, pri čemu je naglasak stavljen na namensku industriju i turizam.

Dogovoreno je da se Ivanić i Vučić u najskorije vreme sretnu u Beogradu, kako bi razgovarali o budućoj saradnji, radi poboljšanja političkih prilika u celom regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    5. januar 2016 | 16:13

    Treba sve uraditi da se sto vise povezemo i da pojacamo saradnju na svim poljima. Jacanje BIH i bolja situacija u drzavi prelice se i u RS tako da ce i nasim Srbima biti bolje.

  • Radisa

    5. januar 2016 | 16:09

    Dobar odnos je uvek neophodan ako zelimo mir i stabilnost u regionu.

  • Tanja

    5. januar 2016 | 16:11

    Odnosi BiH i Republike Srpske treba da budu odlični radi stabilnosti i bezbednosti u Regionu. Takođe, Srbija treba i dalje da ima odlične odnose sa Republikom Srpskom i BiH.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA