SRBI POBEDILI HRVATE U EVROPSKOM PARLAMENTU?! Čiča Draža i Šešelj izbačeni iz najnovijih USLOVA Hrvatske Srbiji

Od Srbije se traži da uskladi svoju politiku s Briselom, da uvede sankcije Moskvi, a izraženo je i žaljenje zbog održanih vojnih vežbi sa Rusijom

Od 190 pristiglih sugestija na tekst rezolucije o napretku Srbije izvestioca Evropskog parlamenta Dejvida Mekalistera, o kome će se raspravljati danas u Briselu, najveće poslaničke grupe usaglasile su 15 kompromisnih amandmana, a odustalo se od mnogih bizarnih zahteva iz Hrvatske!

Rešite se Šešelja i ĐENERALA DRAŽE ili nema ništa od ulaska Srbije u EU! Evo šta sve Hrvatska TRAŽI od Srbije

Komitet za spoljne poslove Evropskog parlamenta izjasniće se danas o amandmanima na tekst o napretku Srbije Dejvida Mekalistera, a kako prenose "Večernje novosti" ostali su zahtevi da poglavlje 35 o Kosovu bude ključno u procesu pregovora Srbije sa EU, kao i da normalizacija odnosa sa Prištinom ostane važan uslov za članstvo u EU.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Od Srbije se traži da uskladi svoju politiku s Briselom, da uvede sankcije Moskvi, a izraženo je i žaljenje zbog održanih vojnih vežbi sa Rusijom.

Ipak, nisu prošli neki od bizarnih zahteva koji su stigli iz Hrvatske, kao što je revizija odluke o rehabilitaciji Dragoljuba Draže Mihailovića, a nema ni onih u kojima se pominje Vojislav Šešelj, kao ni doček Vladimira Lazarevića.

Foto: AP Foto: AP

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam prvak!

    22. januar 2016 | 21:31

    Ja se stvarno izvinjavam cenjenom auditorijumu, ali u prethodnim komentarima sam zaboravio saopštiti jednu jalo važnu stvar. Naime, odlučio sam DA SVOJU PRVU TITULU SVETSKOG PRVAKA U JEDNORUČNOM ONANISANJU, POSVETIM DRAGOSLAVU DRAŽI MIHAILOVIĆU ČIČI, SVOME OMILJENOM IDOLU, ČIJOJ HRABROSTI I HUMANOSTI SAM SE UVEK DIVIO. ETO, ČIČA, U ZNAK SEĆANJA NA TEBE I TVOJU HEROJSKU BORBU, POKLANJAM TI OVU TITULU! ZA KRALJA I OTADŽBINU, ZA ONANIJU UVEK SPREMNI (to je tradicionalni pozdrav naše reprezentacije).

  • jes vala

    22. januar 2016 | 13:47

    Upravo sam doznao kako smo mi Srbi pobedili u svetskom prvenstvu u onanisanju, i to uverljivo.

  • istina oslobađa

    21. januar 2016 | 20:29

    Gospodo iz Telegrafa, ako hoćete objavite ovo, ako nećete, na Vašu savjest. Ne želim pojedinačno raspravljati sa svakim, nego samo reći jednu rečenicu: OPĆE POZNATA JE STVAR DA JE NIKOLAJ ŽIČKI BIO UVJERENI FAŠIST I ANTISEMIT, KAO I TO DA SU SLOBODAN ŠILJAK I MILORAD VUKOJIČIĆ MACA BILI ČETNIČKI KOLJAČI, TE DA SU SVA TROJICA (NA SRAMOTU SRPSKOGA NARODA) UVRŠTENI U SVECE SPC. TOLIKO. POZDRAV IZ ZAGREBA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA