DA LI JE OVO JE SRPSKA REALNOST? Rođena braća su LJUTI POLITIČKI PROTIVNICI, jedan je član naprednjaka, a drugi demokrata

Ovo je najbolji dokaz koliko su podele među Srbima raznovrsne i duboke

  • 17

Podele u Srbiji nisu retkost, tako često možemjo videti da i u mnogim porodicama ima neslaganja oko nekog opredeljenja, te tako srećemo situacije u kojoj jedan deo familije navija za Zvedu, drugi za Partizan, tu je i podela na četnike i partizane, Dražu i Tita, a najmasovnija je svakako politička posdela. Tako postoje primeri da u četvoročlanoj porodici svaki njen član glasa za različitu partiju. Najnoviji primer je porodica Đukanović u kojoj se dva rođena brata Ivan Đukanović i Vladimira nalaze na dve "zaraćene političke strane".

Za Vladimira Đukanovića poznato je da je jedan od funkcionera Srpske napredne stranke i njen glasnogovornik, dok s druge strane u svojoj porodici ima najljućeg rivala.

Njegov brat Ivan Đukanović je dugogodišnji  član Demokratske stranke! Đukanović mlađi, naime. kako prenosi "Alo!" poslednjih devet godina živi i radi u Nemačkoj, ali nikada nije napustio stranku, potvrđeno je u Demokratskoj stranci.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

"On se još zvanično vodi kao naš član", kažu u stranci.

Da su rođana braća na različitim političkim frontovima svedoči i Fejsbuk stranica mlađeg brata Ivana:

"Rođeni sam brat Vladimira Đukanovića. Da se razumemo, on i ja baš nikada nismo stajali na istoj političkoj strani, ali to meni lično ne pravi problem da ga i pored našeg političkog neslaganja branim", napisao je on nedavno na Fejsu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor

    21. januar 2016 | 10:36

    To nije skandal....samo su se dobro rasporedili. Kogod pobedi ma izborima, porodica profitira. Ne zanosite se da se mrze. Cista kalkulacija.

  • Савица

    21. januar 2016 | 10:50

    ДВА СРБИНА ПЕТ ПАРТИЈА, НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ. !!!

  • Re.Sr

    21. januar 2016 | 10:45

    To moze samo kod nas srba. Najcesce se zavade brat sa bratom,brat sa sestrom i sestra sa sestrom. Zbog politickog opredjeljenja a naj cesce zbog podjele imovine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA