KRKOBABIĆ: Važno je šta je urađeno i šta se radi, a ne ko će s kim!

Od toga što se danas događa na političkoj sceni Srbije, ko o kome i ko će s kim, građani nemaju koristi, to predstavlja običnu političku onaniju, kaže lider PUPS-a Milan Krkobabić

  • 25

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) održala je u pozorištu u Užicu tribinu pod sloganom "Svet pripada i nama" na kojoj se prisutnima obratio lider ove stranke Milan Krkobabić.

U prepunoj sali pozorišta, ispred koje je ostalo mnogo građana i simpatizera, on je prisutnima koji su ga dočekali ovacijama poručio da političari građanima treba da polažu račune šta je urađeno a ne da pričaju šta će ko da uradi i ko će sa kim.

DA LI PENZIONERI NAPUŠTAJU SPS I IDU U KOALICIJU SA VUČIĆEM? Dačić za sada sklopio dogovor samo sa Palmom

- Nastavljamo karavan PUPS-a. Počeli smo letos, evo, bila je jesen, ušli smo u zimu, a planiramo da na proleće završimo to naše okupljanje. Danas, kad se neko na političkoj sceni Srbije obraća građanima ili krene da im se obraća, prvo mora da zastane i da im položi račune, i ne da priča šta će da radi, nego da im položi račune šta trenutno radi i šta je radio - istakao je Krkobabić.

KRKOBABIĆ: Ne čekajmo više Godoa, vreme je da se radi!

On je naglasio da PUPS u prvi plan ističe rezultat i odgovornost.

- Sve ostalo, što se danas događa na političkoj sceni Srbije, ko o kome i ko će s kim, predstavlja običnu političku onaniju. Od toga građani Srbije nemaju koristi. Od toga neće biti ni plata ni penzija. U prvi plan PUPS ističe redovnost i sigurnost, ističe rezultat i odgovornost. Danas smo ovde pred građanima Užica i nastavićemo redovne susrete i polaganje računa. Došlo je vreme da u Srbiji ljudi konačno polažu račune građanima i da snose odgovornost za svoje delovanje - rekao je lider PUPS i Užičanima poručio da budu čestiti i pošteni ljudi, vispreni, i da uvek umeju da ocene i procene i znaju da izmere rezultat

- Ja verujem u njihov sud.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    7. februar 2016 | 12:04

    Nadam se da vas vise necemo gledati posle aprilskih izbora

  • Luka Laban

    7. februar 2016 | 07:20

    Kako te bre nije stid ? Primaš i penziju i ogromnu platu a nama penzionerima prodaješ maglu ?

  • BATA

    7. februar 2016 | 12:30

    NEKA OBJASNI KAKO JE ZAPOSLIO PREDOJEVIĊKU I ZAŠTO MUŽ MIRE SAVETNICE VOZI SLUŽBENI AUTO POŠTE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA