PALMA POŽELEO PENZIONERIMA "SREĆAN PUT"! Lider Jedinstvene Srbije ostaje veran Dačiću

Čovek se oženi, pa ima petoro dece, pa se razvede... niko nije u obavezi da bude večito u koaliciji, srećan mu put i srećno mu bilo, ako je tako odlučio, nemam ništa protiv - rekao je lider Jedinstvene Srbije

  • 20

Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je danas povodom odluke PUPS-a da o mogućem predizbormnom sporazumu počne razgovore sa SNS, da niko nije u obavezi da bude večito u koaliciji sa nekim.

PUPS PRELOMIO! Na IZBORE izlazimo u koaliciji s Vučićem, a ne sa Dačićem

Marković, čija je stranka već godinama bila u koaliciji sa PUPS-om, prokomentarisao je za Tanjug da svako ima pravo da se opredeli sa kim će na izbore.

NE MOŽEMO DA IM DAMO VIŠE NEGO ŠTO ZASLUŽUJU! Dačić progovorio o razlazu sa "penzionerima"

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

- Čovek se oženi, pa ima petoro dece, pa se razvede... niko nije u obavezi da bude večito u koaliciji, srećan mu put i srećno mu bilo, ako je tako odlučio, nemam ništa protiv - rekao je Marković.

Na pitanje da li je JS nešto izgubio zbog toga što je PUPS rešio da se okrene SNS-u, Marković je odgovorio da nije razmišljao o tome.

Predsedništvo PUPS-a jednoglasno je danas zakljucilo da se obrati premijeru Aleksandru Vuciču kako bi otpoceli razgovore o mogucem predizbornom sporazumom sa SNS.

Ukoliko se ne postigne dogovor, PUPS ce samostalno na izbore.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    18. februar 2016 | 12:57

    Oni se bore za sebe, a ne za penzionere.kako to narodu nije jasno.

  • obilic

    18. februar 2016 | 14:18

    Палма држи слово сад нек виде ови пензионери где ће сад је драган љут па неће их више ни у золошжи врт а и странка је на прт. Јединствена србија са дачићем оствариће највише гласова јер ће се њима придружити и демократска странка са тадићем и победа је њихова и треба србијаДА ИМА ДОМАЋИНА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОВУ НАШУ ЗЕМЉУ ТРЕБА ДА ВОДИ СЕЉАК А НЕ НЕКИ КОЈИ НИСУ НИКАД НИШТА РАДИЛИ У ЖИВОТУ. ЖИВЕО ДРАГАН ПАЛМА НАШ НАЈБОЉИ УЗОР СПОСОБНОГ ЧОВЕКА ОД ЈАГОДИНЕ ЈЕ НАПРАВИО ЛАС ВЕГАС А КАД ДОЂЕ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ СВИ ЋЕ РУКЕ ДА НАМ ЉУБЕ БОГАТИЈИ СМО МИ ОД КУБЕ СА РУСИМА У КОНПЛЕТУ НАЈЈАЧИ СМО МИ НА СВЕТУ

  • doki

    18. februar 2016 | 12:27

    Ako pbedi PUPS penzije ce biti pet puta vece!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA