221

DECENIJAMA ME BRUTALNO NAPADAJU I RUŠE KRUNU, ALI SRBI MI I DALJE VERUJU! Ispovest srpskog kralja na Fejsbuku

- Posebna je radost što naš narod uprkos višedecenijskoj propagandi koja je vođena protiv moje porodicei dalje ima veliko poštovanje i ljubav za Kraljevski dom! Ponosan sam na taj kontinuitet, koji ne prestaje ni onda kada se čini da je sve uništeno - kaže prestolonaslednik Aleksandar

Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević
Foto: Marko Todorović

Prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević na svom Fejsbuk profilu zahvalio se građanima, koji ga kako kažu uvek dočekaju s osmehom!

TITO JE SRPSKOM KRALJU UKRAO BLAGO! Ovo bogatstvo Srbija MORA da vrati Karađorđevićima (SPISAK)

Tekst prestolonaslednika Aleksandra prenosimo u celosti:

DA LI JE SRBIJA IZDALA SRPSKOG KRALJA I STALA NA STRANU TITA? Karađorđevići ostaju bez BELOG DVORA

Da li Srbija treba da bude monarhija?

Da li Srbija treba da bude monarhija?

Hvala Vam što ste glasali.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

“Gde god krenemo širom naše zemlje bivamo srdačno dočekani od našeg naroda! Ljubav i poštovanje koje prilikom tih susreta razmenjujemo mojoj porodici i meni daju snagu da nastavimo naporno da radimo za našu zemlju uprkos svim teškoćama i problemima sa kojima se, kao i ceo naš narod, susrećemo! Posebna je radost što naš narod uprkos višedecenijskoj propagandi koja je vođena protiv moje porodice i dalje ima veliko poštovanje i ljubav za Kraljevski dom! Ponosan sam na taj kontinuitet, koji ne prestaje ni onda kada se čini da je sve uništeno! Uvek smo bili, i uvek ćemo biti uz svoj narod! Živela Srbija!”, napisao je Karađorđević.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Karađorđevići, Kraljevina Srbija, Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević
Popularni komentari
 • T
  Tutor

  Kada ste došli bili ste puka sirotinja i bili smo Kraljevina Srbija, a kad ste pobegli(izdali, odrekli se prestola) sa sanducima zlata, ostavili ste nas u tamo nekoj Jugoslaviji sa hrvatskom državom(banovinom) unutar nje. Ceh vaše pustolovine je dva miliona srpskih glava u dva svetska rata. Zato se, mali Englezu, pokrij ušima.

 • i
  iznogud

  da te obavestim da je srbija vec 70 g republika i da nikada nece biti kraljevina sa karadjordjevicima na celu.zasluga vasa za propast ovog naroda je neizmerna i bila bi ironija da bilo ko pozeli vas povratak.sto se mene tice placajte vase racune,zivite,ne zelim vam nista lose ali nikada kraljevina sa vama na celu…

 • D
  Draśkić

  Gde su ovi Karađorđevići bili kada je grmelo i sevalo oko nas tj kada nas je NATO bombardovao?
  Gde su bili i u WW2 kada su saveznici takođe rušili bombardovanjem Srbiju?
  Sve vreme su oni spomenutim rušiocima bili verne sluge.

foto dana

video dana