DECENIJAMA ME BRUTALNO NAPADAJU I RUŠE KRUNU, ALI SRBI MI I DALJE VERUJU! Ispovest srpskog kralja na Fejsbuku

- Posebna je radost što naš narod uprkos višedecenijskoj propagandi koja je vođena protiv moje porodicei dalje ima veliko poštovanje i ljubav za Kraljevski dom! Ponosan sam na taj kontinuitet, koji ne prestaje ni onda kada se čini da je sve uništeno - kaže prestolonaslednik Aleksandar

Prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević na svom Fejsbuk profilu zahvalio se građanima, koji ga kako kažu uvek dočekaju s osmehom!

TITO JE SRPSKOM KRALJU UKRAO BLAGO! Ovo bogatstvo Srbija MORA da vrati Karađorđevićima (SPISAK)

Tekst prestolonaslednika Aleksandra prenosimo u celosti:

DA LI JE SRBIJA IZDALA SRPSKOG KRALJA I STALA NA STRANU TITA? Karađorđevići ostaju bez BELOG DVORA

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

"Gde god krenemo širom naše zemlje bivamo srdačno dočekani od našeg naroda! Ljubav i poštovanje koje prilikom tih susreta razmenjujemo mojoj porodici i meni daju snagu da nastavimo naporno da radimo za našu zemlju uprkos svim teškoćama i problemima sa kojima se, kao i ceo naš narod, susrećemo! Posebna je radost što naš narod uprkos višedecenijskoj propagandi koja je vođena protiv moje porodice i dalje ima veliko poštovanje i ljubav za Kraljevski dom! Ponosan sam na taj kontinuitet, koji ne prestaje ni onda kada se čini da je sve uništeno! Uvek smo bili, i uvek ćemo biti uz svoj narod! Živela Srbija!", napisao je Karađorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iznogud

    3. mart 2016 | 23:15

    da te obavestim da je srbija vec 70 g republika i da nikada nece biti kraljevina sa karadjordjevicima na celu.zasluga vasa za propast ovog naroda je neizmerna i bila bi ironija da bilo ko pozeli vas povratak.sto se mene tice placajte vase racune,zivite,ne zelim vam nista lose ali nikada kraljevina sa vama na celu...

  • Tutor

    3. mart 2016 | 22:30

    Kada ste došli bili ste puka sirotinja i bili smo Kraljevina Srbija, a kad ste pobegli(izdali, odrekli se prestola) sa sanducima zlata, ostavili ste nas u tamo nekoj Jugoslaviji sa hrvatskom državom(banovinom) unutar nje. Ceh vaše pustolovine je dva miliona srpskih glava u dva svetska rata. Zato se, mali Englezu, pokrij ušima.

  • Draśkić

    3. mart 2016 | 21:32

    Gde su ovi Karađorđevići bili kada je grmelo i sevalo oko nas tj kada nas je NATO bombardovao? Gde su bili i u WW2 kada su saveznici takođe rušili bombardovanjem Srbiju? Sve vreme su oni spomenutim rušiocima bili verne sluge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA