Ivan Ivanović zaratio sa naprednjacima zbog emisije sa Tomom!

"Nigde niste dobili ravnopravnost kao kod mene, zato ne serite više i ne lažite", poručio Ivanović naprednjacima na Tviteru zbog insinuacija da je DS vršila pritisak da se emisija sa Nikolićem ne emituje

  • 24

Poznati voditelj Ivan Ivanović i aktivisti Srpske napredne stranke priuštili su svojim "pratiocima" na Tviteru pravi okršaj. Razlog je bila emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj je gostovao lider SNS-a Tomislav Nikolić, a za koju su naprednjaci tvrdili da će biti zabranjena za emitovanje. Voditelj i domaćin ove emisije vrlo je oštro reagovao na takve insinuacije. Ipak, sve se završilo izvinjenjem naprednjaka.

Prašina oko emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", u kojoj gostuje predsednički kandidat SNS-a Tomislav Nikolić, počela je da se podiže još juče. Aktivisti ove partije "tvitnuli" su da vlast Borisa Tadića "vrši pritisak na TV Prva", kako bi se snimanje te emisije sprečilo.

 

Naprednjaci su kasnije večeras ponovo pokrenuli temu "zabranjene emisije", ali se ovoga puta oglasio i voditelj. Ivan Ivanović je burno reagovao na insinuacije da njegova emisija trpi pritiske neke od stranaka i opomenuo je SNS da "nigde nije dobila ravnopravnost kao kod njega".

 

Rasprava se završila izvinjenjem naprednjaka voditelju, koji na njihovo izvinjenje nije reagovao. Inače, Tomislav Nikolić je večeras bio gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na Televiziji Prva od 21 do 23 časa.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    12. maj 2012 | 01:38

    Prozivke su bile i te kako opravdane! Kao prvo svaka njegova emisija se danima najavljuje i još u sredu se zna ko će biti gost u petak.Emisija sa Tomom niti je najavljena niti je bila u programskoj šemi, a od četvrtka uveče ide najava emisije sa Ninom Badrić, koja je i bila emitovana od 21h pa sve do 22:30!! ZNači : NIJE TAČNO da je emisija sa Tomom emitovana od 21h ! Kao drugo emisuju sa Tomom su pustili tek nakom beskonačnih reklama u nadi da nam dosadi i promenimo kanal, što prvo nije profesionalno ,jer ako nekog pozoveš u emijisu onda je red da dobije isti tretman kao bilo ko od njegovih gostiju, a da ne pričam što je takav postupak ispod svakog nivoa i zaista sam zgrožena ovakvim neprofesionalnim gestom koji ne priliči jednoj ozbiljnoj televiziji kao što je Prva!Znači da su samo naprednjaci znali da uopšte i postoji emisija sa Tomom , pa se ja pitam zašto smo mi ostali , verni gledaoci tv Prve, bili uskraćeni da tu emisiju pogledamo kao i svaku drugu,zašto je emisija sa Borisom Tadićem počela u 21h i uz to najavljivana bezbroj puta u toku dana???? Toliko o pravdi,pravičnosti ,istom tretmanu, "kulturi" voditelja ...

  • Мали Сале

    12. maj 2012 | 01:12

    Да напредњаци нису такве постове постављали циљано током дана емисије не би ни било! Читавог дана је ишла најава Нине Бадрић и Иване Негатив, а након тога "Survivor". Ни речи о Томиславу Николићу! Мајсторски су га испровоцирали јер су знали да је комплексаш и да неће издржати! Провером програмске шеме и најаве види се ко је у праву,емисија "Информативно вече са Иваном" је касније додата на њиховом сајту а напредњацима свака част јер су успели да извуку емисију да се емитује!

  • sasa

    12. maj 2012 | 07:47

    Niti sam za Tadica, a jos manje za Nikolica ! Ivan Ivanovic se ponasa kao "mali debeli Tito" u carstvu koje nije njegovo, do kada ce njegov poslodavac tolerisat njegovu nekulturu i bezobrazluke ? Ko je on da odredjuje ili ne kada ce koja emisija da bude pustena i njegov stav "Kod mene su imali" kao da je bogom dan. Krembilu jedan, TV postoji zbog gledalaca, a ne zbog tebe. Kada ces shvatiti da bio si nista, postao si nesta, a sada si jedna velika "0".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA