≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikad viđeno u srpskom fudbalu! Sudijski analitičar otvorio X: "Od sada ovde komentarišem sporne odluke"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raka Đurović se aktivirao na društvenim mrežama

  • 4
Raka Đurović Printskrin: Youtube/Novo jutro

Bivši srpski fudbalski sudija, a poslednjih godina fudbalski radnik i sudijski analitičar, Raka Đurović, odlučio je da otvori nalog na društvenoj mreži X, gde će ubuduće komentarisati sporne sudijske odluke.

Raka se odlučio na ovaj potez i ispratio je trend aktivnosti na društvenim mrežama. Ovakva situacija nije iznenađenje kada je u pitanju inostranstvo, ali je novina kada je srpski fudbal u pitanju.

Naime, do sada nismo imali prilike da vidimo da sudijski analitičari na društvenim mrežama komentarišu sporne situacije i uglavnom smo mogli da ih čujemo na Areni gde u pregledu kola analiziraju sporne situacije.

- Kako bih najbolje uspeo da iskažem svoje mišljenje i stavove koji onda ne mogu biti predmet raznih interpretacija, odlučio sam da napravim Tviter (X) nalog na kojem ću komentarisati određene situacije i dešavanja u našem sportu - naveo je Raka Đurović.

Zanimljivo, i prva aktivnost Rake Đurovića najavljuje da će biti bez dlake na jeziku, pa je tako ušao u polemiku sa analitičarem Zdravkom Jokićem, koji komentariše sporne situacije za Arenu.

Za razliku od Jokića, Raka Đurović ima drugačije mišljenje kada je u pitanju penal koji je sviran Crvenoj zvezdi u Ivanjici protiv Javora.

Raka smatra da bi sudijska komisija FSS trebalo da na početku sezone okupi klubove Superlige, da se pojasne situacije i način na koji će se presuđivati i da će se isti kriterijum svuda koristi i veruje da bi to rešilo sve nedoumice.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Zvezda povela u Ivanjići: Ilić igrao rukom, sudija posle VAR-a svirao penal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. april 2024 | 12:24

    Upravo ovaj snimak sve pokazuje u Srbskom fudbalu,ruka zvezdanog igrača nije penal a igrača Javora jeste.Zamislite samo da je sudija ovo svirao protiv zvezde kao penal.jadna mu majka momentalno bi bio isteran iz fudbala i on i kompletna sudijska organizacija.

  • mx

    3. april 2024 | 12:58

    Isti je penal sad sudjen zvezdi protiv javora

  • Гоги

    3. april 2024 | 15:47

    А зна ли да користи комп....???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA