UBEDLJIVO POBEDI NA IZBORIMA I DA ZVEZDA UĐE U LIGU ŠAMPIONA! Evo kako su Vučiću čestitali rođendan (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije i prvi čovek Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić napunio je 46 godina, a čitaoci Telegrafa imali su priliku da kažu šta bi poželeli remijeru za rođendan, ovo su najoriginalinije čestitke

Predsednik Vlade Srbije i prvi čovek Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić napunio je 46 godina, a čitaoci Telegrafa imali su priliku da kažu šta bi poželeli remijeru za rođendan! Prenosimo vam neke od želja i čestitiki.

EKSKLUZIVNO: Evo kakav je GIMNAZIJALAC bio Vučić i koje je ocene imao u dnevniku! (FOTO)

Telegraf.rs pozvao je juče čitaoce da čestitaju rođendan premijeru Srbije koji je danas napunio svoj 46 rođendan, a više stotina komentara sa željama stiglo je na tekst: "Aleksandru Vučiću je ROĐENDAN! Šta biste poželeli premijeru Srbije?", dok je više hiljada ljudi učešćem u anketi na našem portalu "reklo" šta želi lideru SNS-a.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

VUČIĆ ĆE OPET BITI PREMIJER! Ovako su SVETSKE AGENCIJE prenele vest o raspisivanju IZBORA u Srbiji

Čak 57,24 odsto učesnika u anketi na dobrovoljnoj bazi poželelo je Aleksandru Vučiću UBEDLJIVU IZBORNU POBEDU na izborima 24. aprila!

Zanimljivo je i to da je 13, 78 odsto poželelo lideru naprednjaka da ODE NA ODMOR (poznato je da Aleksandar Vučić nije iskoristio nijedan slobodan dan i da je svakodnevno na svom poslu često i više od 12 sati)

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Od želja izdvajamo i da su mu čitaoci poželeli novu titulu FK Crvena zvezda kao i da taj klub za koji navija premijer uđe u LIGU ŠAMPIONA, ali i nove kilometre izgrađenih puteva po Srbiji i nova radna mesta.

Sve želje Aleksandru Vučiću POGLEDAJTE OVDE!

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

>>> SVE O IZBORIMA SAZNAJTE OVDE <<<

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA