SNS za izbore u gradskim opštinama u Beogradu kandidovala sadašnje ministre!

Srpska napredna stranka (SNS) kandidovaće na izborima za gradske opštine u Beogradu 24. aprila niz svojih visokih funkcionera, među kojima su i sadašnji ministri i drugi državni i gradski funkcioneri

  • 90

Srpska napredna stranka (SNS) kandidovaće na izborima za gradske opštine u Beogradu 24. aprila niz svojih visokih funkcionera, među kojima su i sadašnji ministri i drugi državni i gradski funkcioneri, prenose Večernje novosti.

Prema pisanju lista, kandidati SNS-a na izborima u centralnoj opštini Vračar biće ministar pravde Nikola Selaković, direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, gradski menadžer Goran Vesić, dvojica akademika, kao i poznati sportski novinar Zvonko Mihajlovski.

S druge strane, Demokratska stranka, koja je već duže na vlasti u toj i još nekim centralnim gradskim opštinama, kandidovaće dosadašnje opštinske čelnike iz svojih redova - Branislava Kuzmanovića na Vračaru, Dušana Dinčića na Savskom vencu, Edipa Šerifova na Zvezdari...

Poslanik SNS-a u Skupštini Srbije i šef odbornika te stranke u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić vodiće listu SNS-a na opštini Palilula, sa ciljem da postane predsednik te opštine, pišu Novosti.

List navodi i da će listu SNS-a u opštini Rakovica voditi državni sekretar u MUP-u Srbije Milosav Miličković, dok će "okršaj" na Novom Beogradu biti izmedju dvojice nekadašnjih vaterpolo asova - Slavka Gaka iz SNS-a i Aleksandra Šapića, dosadašnjeg predsednika opštine.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    8. mart 2016 | 13:43

    U gradskim opstinama u Beogradu samo zvucna imena koja prolaze na izborima.

  • Lidija

    8. mart 2016 | 13:45

    Ima praktičnih razloga za ovakve poteze SNS-a.

  • Dejana

    8. mart 2016 | 13:48

    Svaki ministar koji je svoj posao obavljao dobro,treba da se nadje na listi,tako da lista SNS-a ne čudi.Rezultati su sve bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA