Vreme čitanja: oko 1 min.

Izuzetni detalji izručenja Ljupča Palevskog: Ovako je osumnjičeni za ubistva Vanje i Panča stigao u Skoplje

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Palevski je u posebnom odeljenju zatvora u Šutki gde su i ostali osumnjičeni za ubistva Vanje Gorčevske i Panča Žežovskog

  • 0
Ljupčo Palevski Palčo, Vanja Gorčevska, mapa begstva Foto: Google, Facebook/Privatna arhivaMinistarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije

Nakon transfera u Makedoniju, Ljupčo Palevski-Palčo odmah je prebačen u zatvor Šutka jer već ima određen pritvor od 30 dana, javlja TV Telma.

U skopski istražni zatvor doveden je u konvojem od četiri neobeležena policijska automobila.

Turska policija ga je ispratila s koferom s njegovim stvarima pronađenim prilikom hapšenja u Balikesiru, kao i onima koje je kupio i dobio dok je bio u zatvoru u Turskoj.

Na aerodromu u Skoplju se čekao njegov prtljag, zbog čega se produžio transfer u Šutku.

On je s prtljagom prebačen direktno u Šutku gde je pripremljena posebna ćelija za njega. Ćelija se nalazi u istom zatvorskom delu gde su u odvojenim i prostranim ćelijama još trojica pritvorenika i osumnjičenih za jezive zločine koji su potresli region - ubistva Vanje Gorčevske i Pančeta Žežovskog - a za koje je prvoosumnjičen Palevski.

On će biti i pod posebnim obezbeđenjem, u ćeliji u koju se dolazi iz posebnog hodnika. Mere su određene zbog bezbednosnog rizika.

U zatvoru, Palevskom će biti obavljen detaljan medicinski pregled. Zatim, kao i ostalim osumnjičenima, biće mu dodeljen zatvorski kombinezon.

Bezbednosne mere su predviđene i za ishranu pritvorenika Palevskog. Iz zatvora navode da će hrana za njega biti posebno proveravana.

Pritvorenik će imati mogućnost jednom dnevno da šeta, ali ne u društvu drugih pritvorenika, već sam i to u posebnom otvorenom prostoru povezanom s njegovom ćelijom, namenjenom za visokorizične pritvorenike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA