Poslanika SNS napao Požarevljanin, koji je glogovim kocem probio Slobin grob (VIDEO)

Veroljuba Arsića, predsednika Okružnog odbora Srpske napredne stranke za Braničevski okrug, napao je Miroslav Milošević, poznatiji kao Foto Mile, opozicionar iz vremena Miloševićeve vladavine

  • 6

Veroljub Arsić, narodni poslanik i predsednik Okružnog odbora SNS za Braničevski okrug, napadnut je danas u centru Požarevcu nakon protestne vožnje, organizovane zbog navodne krađe na izborima u Srbiji.

U protestnoj koloni bilo je oko 30 vozila sa pristalicama SNS, Nove Srbije, Pokreta socijalista i Pokreta Dveri, koji su, noseći zastave i neprestano trubeći automobilskim sirenama, izražavali nepristajanje na rezultate nedavnih izbora.

Po završetku vožnje, dok je davao izjavu lokalnim medijima, na Arsića je fizički nasrnuo Miroslav Milošević, poznat kao Foto Mile, opozicionar iz vremena vladavine Slobodana Miloševića.

- Sad vam nešto fali, bunite se i vozite kroz grad, a ne sećate se da ste nas za vreme Miloševića tukli, hapsili i ubijali - vikao je Milošević.

On je nakon toga udario šakom Arsića u grudi, ali su ga prisutni građani ubrzo zaustavili. U ovaj incident umešala se i policija, pa su napadača sa lica mesta sklonili pripadnici interventne jedinice.

Čim je napadač odveden, Arsić je izjavio da ovaj napad na njega nije slučajan i da je planiran i izrežiran od strane režima Borisa Tadića i Ivice Dačića sa ciljem zastrašivanja.

- Ovaj napad na mene jasno pokazuje da su oni u panici zbog izborne krađe koju su sami izrežirali, pa koriste sva sredstva da nas zaplaše kako ne bismo zahtevali poništenje izbora. U tome nisu uspeli i ja im poručujem da ćemo se još žešće boriti za pravdu i istinu, koje su na našoj strani - rekao je Arsić.

Napadač Miroslav Milošević javnosti u Srbiji postao je poznat nakon što je u martu 2007. godine, u dvorištu kuće Slobodana Miloševića, izveo, kako ga je sam nazvao, "performans", tako što je simbolično, glogovim kolcem probio njegov grob da se ne bi "povampirila" njegova politika.

Nakon što je bez dozvole vlasnika preskočio ogradu i ušao u tuđe dvorište, a potom i oskrnavio grob, policija ga je uhapsila i protiv njega podnela prekršajnu prijavu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boya pub

    14. maj 2012 | 16:37

    taj nasilnik je cuvena pozarevacka debilcina

  • Milutin

    13. maj 2012 | 22:16

    Zar u Poažarevcu interventna policija nosi bele kape. Axaxxa Pa daleko je stigla oav naša zemlja onda ;)))

  • brezanac

    19. april 2013 | 20:10

    Cenim rad i trud gospodina arsica, ali moram da mu zamerim zato sto i u sns dosli ono koji su skoro u sve stranke do sada dolazili samo radi svojih licnih interesa. takva je i gospodja duda iz brezana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA