≫ 

Vučić: Najveći poraz bi mi bio da se SNS pretvori u DS!

Vučić je na izbornoj skupštini rekao da SNS ne sme da ima sudbinu drugih političkih stranaka u Srbiji kad se dočepaju vlasti

  • 94

Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi za njega najveći poraz bio ako bi se SNS pretvorila u ono u šta se pretvorila Demokratska stranka 2008. godine, kad se dočepala vlasti, i da to neće dozvoliti.

SKUPŠTINA SNS UŽIVO: Velike PROMENE u stranci, mlade snage na novim pozicijama! (FOTO)

- Pre sopstvenog povlačenja, neću to da dozvolim, sami ćemo da pokažemo da je SNS stranka za godine i decenije u budućnosti - rekao je Vučić na izbornoj skupštini stranke.

Vučić je rekao da SNS ne sme da ima sudbinu drugih političkih stranaka u Srbiji kad se dočepaju vlasti, jer se same urušavaju od mržnje, sujete, ogovaranja, loših međusobnih reči i zbog toga što se sami nikad ne menjaju.

- Zato hoćemo da osvežimo stranku i podmladimo je - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    28. maj 2016 | 15:46

    Tako nešto kad bi se dogodio bilo bi pogubno za Srbiju! Nadam se da do toga neće nikad doći!

  • Dejan

    28. maj 2016 | 18:42

    Za ozbiljnu stranku je vazno da bude dostojanstvena i kad ima los izborni rezultat. SNS ima ogromnu podrsku naroda i taj test sigurno nece skoro polagati.

  • Nevenka

    28. maj 2016 | 18:54

    To nikada nece da se desi jer je rad svakog funkcionera u SNS podlezan ocenama. Interes Srbije je ispred interesa stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA