Čestitka Vladimira Marinkovića građanima islamske veroispovesti povodom Ramazana

- Želim vam da dane posta provedete u najvećoj radosti i veselju, okruženi onima koje najviše volite, kao i onima koji vole vas, duše i srca ispunjenog ljubavlju, humanošću, životnom radošću i nadasve nadom u bolji svet - rekao je Marinković u Ramazanskoj poruci

  • 1

Narodni poslanik Vladimir Marinković čestitao je danas svim građanima islamske veroispovesti početak Ramazana.

Ramazanska poruka predsednika Mešihata Mevluda Dudića

Poštovani građani,

Svima vama koji koji ste islamske veroispovesti čestitam početak meseca Ramazana. Želim vam da dane posta provedete u najvećoj radosti i veselju, okruženi onima koje najviše volite, kao i onima koji vole vas, duše i srca ispunjenog ljubavlju, humanošću, životnom radošću i nadasve nadom u bolji svet i verom u sopstvenu snagu da taj bolji svet stvarate zajedno sa drugim ljudima.

Srpski parlamentarac na molitvenom DORUČKU SA OBAMOM! (FOTO)

Setite se činjenice da je naš tvorac, bez obzira kako ga zovemo, isti i da je to iznad svih razlika koje čine bogatstvo ljudskog roda, a ne razlog za sukobe i podele. Zato čuvajte vaše komšije i prijatelje, onakve kakvi jesu, jer nemate druge, a i vi nemate na koga drugog da se oslonite, nego na njih.

Neka su hairli i berićetni nastupajući ramazanski dani!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA