TEŠKE UVREDE: Funkcionerka SPS napala novinarku!

Stariji socijalisti su rekli da bi najbolje bilo da se Ivana Petrović ne nalazi ni u jednom JP jer se previše prašine diglo oko nje, prenosi Kurir

  • 30

Bivša direktorka "Dunav osiguranja" i funkcionerka SPS Ivana Petrović, već nekoliko meseci se ne pojavljuje na poslu, a do nedavno je uredno primala direktorsku platu koja je iznosila 240.000 dinara, piše Kurir.

Ona je, prema pisanju ovog lista, "zglajznula" s mesta direktorke marketinga pre par meseci, i trenutno je neraspoređena.

- Petrovićeva mesecima ne dolazi na posao, a pre, recimo, dva meseca je primila punu platu 240.000 dinara. Nedugo pošto se pročulo za aferu s fingiranim ugovorima, ona je neraspoređenja, ali i dalje prima direktorsku platu - naveo je izvor iz kompanije za Kurir i dodaje da su i funkcioneri iz SPS zabrinuti zbog njenog ponašanja u javnosti.

Stariji socijalisti su zamolili Ivicu Dačića da je skloni zbog njenog konstantnog poziranja u kabrioletu, na jahti, hvalisanju stanom u Beogradu, skupocenim stvarima koje objavljuje na svom profilu na Instagramu.

- Nekoliko funkcionera je reklo Dačiću da je najbolje da ona ne bude ni u jednom JP jer se previše prašine digne oko nje, te da je on pita koliko joj para treba za lagodan život, a oni će tu sumu skupiti iz svojih džepova - priča izvor za ovaj list.

Foto: Promo Foto: Promo

Inače, koliko je ova funkcionerka "jaka" pokazuje i to što ni posle šest meseci otkako je Uprava kriminalističke policije i Tužilaštvo za organizovani kriminal češljali oko 60 fingiranih ugovora u "Dunav osiguranju", koji je ovo preduzeće oštećeno za nekoliko miliona dinara, nema epiloga.

- Predmet je u Tužilaštvu za organizovani kriminal - rečeno je nezvanično iz ove institucije, ali niko nije mogao da kaže kada je UKP poslao predmet i dokle se stiglo s njim.

Ivana potiče iz skromne porodice, a već je u 28. godini kupila stan od 71 kvadrat u Beogradu za 110.000 evra, vozi "mercedes" od oko 60.000 evra, i hvali se skupocenom garderobom i tašnama čija je vrednost nekoliko hiljada evra, piše Kurir.

Novinari ovog lista su joj slali pitanja koja su se odnosila na to kada je poslednji put bila na poslu i na ime čega prima platu, međutim ona nije odgovarala, ali je zato pokazala da joj je fond reči bogat, piše Kurir. Njen "odgovor" koji je poslala novinarima Kurira, prenosimo u celosti:

- Moj jedini komentar je da ste vi iz Kurira jedan najgori društveni talog koji je ova država iznedrila, jedan ispljuvak i bljuvotina. To što odinama pišete najgore laži o meni, govorite o jahtama i kolima od 60.000 evra, a nisam vlasnik niti jednog automboila ni jahte ološe iznuđivački. Sve ćete ovo morati da dokažete na sudu stoko zadrigla. Crknite od muke jer vam pare za ove tekstove koje o meni izmišljate niko neće dati da bi ih sprečio. Tako da možete samo da se najede svih svojih go*ana posle suda. Protiv mene se ne vodi nikakav proces, a potvrde sam vam poslala. Jedini proces koji vodim je protiv Kurira kao prvooptuženog. Odavno želim da se spustim na vaš nivo i da vam kažem: je*em vas u usta žvalava, napu*ite se ku*ca raspalog ko god da je poslo ovu poruku... Novinar sigurno nije, broj mi je nepoznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA