PONOVO SMO DEO SVETA: Putnici oduševljeni što bez presedanja lete do SAD

- Direktan let znači vraćanje na neka lepa prošla vremena, kada smo imali letove bez presedanja. Ovaj let će mi značajno skratiti put i oduševljena sam time - poručila je putnica Marina Avramović

  • 15

Putnici leta Er Srbije na direktnoj liniji iz Beograda za Njujork, prvog posle 24 godine, izrazili su zadovoljstvo uvođenjem ove značajne destinacije, jer će to skratiti putovanje, pošto više nema presedanja kao što je to bio slučaj do sada.

IZGLEDALO JE NEMOGUĆE, ALI USPELI SMO! Vučić na presecanju vrpce povodom prvog leta BEOGRAD-NJUJORK posle 24 godine

Nikola Mirčić, koji putuje privatno sa porodicom na par dana odmora u Njujork, rekao je da je do sada bilo naporno putovati u SAD, jer je bilo presedanja.

ZAVIRITE PRVI U UNUTRAŠNJOST AVIONA KOJI LETI ZA NJUJORK: Gotove pripreme za istorijski let kompanije Air Srbija (FOTO)

- Direktnom linijom će biti bolje i brže, kao i udobnije - rekao je on Tanjugu.

Mirčić je kazao da se odlučio da kupi kartu za prvi let kako bi uživao u komforu koji pruža novi avion. Putnica Marija Avramović sa olakšanjem je konstatovala "da konačno imamo dirketan let ka SAD". Ona je Tanjugu kazala da bar dva do tri puta godišnje putuje u SAD, kod ćerke i unučića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Direktan let znači vraćanje na neka lepa prošla vremena, kada smo imali letove bez presedanja. Ovaj let će mi značajno skratiti put i oduševljena sam time - poručila je Avramovićeva.

Ona je kazala da se boji letenja, ali da ima puno poverenje u srpske pilote, za koje kaže da su najbolji. I Srđan Trgojević, koji putuje turistički u Njujork, ocenjuje da je velika stvar što su sada Srbija i ovaj deo severne Amerike direktno povezani.

- Beograd je i ranije bio hab i nadam se da će se to ovim letom ponovo vratiti - istakao je on.

Trgojević je kazao da radi u avijaciji i da mu je želja bila da bude na prvom letu, kako bi učestvovao u pisanju istorije srpske avijacije.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, generalni direktor Er Srbije Dane Kondić, generalni direktor Etihada Džejsm Hogan i ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot presekli su danas svečano vrpcu povodom uvođenja dirketnog leta iz Beograda za Njujork.

Posle skoro četvrt veka prvi avion iz srpske prestonice poleteo je danas u 7:55 direktno za Njujork.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мама

    23. jun 2016 | 09:00

    Jako ste dosadni

  • urnebesni,spektakularni,uznemiravajući,monstruozni Miile sa dva i

    23. jun 2016 | 14:32

    da li mi što se krijemo od konduktera po gradskim autobusima treba da se ponosimo i osećamo kao deo sveta? Ja lično ne,....sramota me,ali za let do tog sveta radim tri meseca!

  • Aleks_au

    23. jun 2016 | 10:28

    Kako to.Znaci deo sveta smo ako idemo u ameriku.Glupost.Mi smo oduvek deo seta.Amerika ni je ceo svet .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA