Marković: Srbija mora da nastavi put ka Evropskoj uniji

- Ne mogu a da ne kažem da je Velika Britanija sve vreme sprečavala Srbiju da postane član EU, a ne možemo ni da zaboravimo da je bivši premijer Toni Bler bio najveći zagovornik bombardovanja SR Jugoslavije - istakao je Marković

  • 32

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković - Palma izjavio je danas da ta stranka poštuje odluku građana Velike Britanije da istupe iz Evropske unije (EU), ali i da građani Srbija treba da ispred svega stave svoj interes i nastave evropski put.

VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI u podne povodom referenduma o IZLASKU Britanije iz EU

- Ne mogu a da ne kažem da je Velika Britanija sve vreme sprečavala Srbiju da postane član EU, a ne možemo ni da zaboravimo da je bivši premijer Toni Bler bio najveći zagovornik bombardovanja SR Jugoslavije - stoji u pisanoj izjavi Markovića medijima.

Dačić: Odluka britanskog naroda ne menja put Srbije

Marković potseća da je "poznato da je koalicija SPS - JS donela 2008. godine ključnu odluku da Srbija ide u EU" i ističe da "JS teži tome da Srbija igra Ligu šampiona u svim segmentima života,političkom, ekonomskom, sportskom, kulturnom...".

"ENGLESKA ODLUČILA DA IDE TEŽIM PUTEM": Pregovori oko izlaska iz EU počinju uskoro!

- U ostalom, naš prvak u fudbalu je bio prvak Evrope onda kada u tom takmičenju nisu učestovali Britanci - zaključio je lider JS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    24. jun 2016 | 11:57

    JA SE DIVIM USPESIMA GOSPODINA U JAGODINI ALI VERUJTE STO SE TICE PUTA SRBIJE KA EU-TAJ PUT NEPOSTOJI .NESTAO JE,PROPAO -EU JE PROSLOST !!! EKONOMSKI ZAKONI SU POJELI EU-BRISELSKA BIROKRATIJA NIJE IMALA SLUHA ZA NAROD NEGO SAMO ZA BOGATE !!!MORALI SU DA PLATE CEH OHOLOSTI!!! SRBIJA IMA ALTERNATIVU I TO JE BRIKS!

  • Kengur

    24. jun 2016 | 11:46

    Da te nije udarila suncanica gospodine Palma?

  • Ja+

    24. jun 2016 | 11:46

    Koliko vas placaju za to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA